Celebrity News

Rade Šerbedžija proslavio 78. rođendan! Ćerke se okupile, ne zna se koja je lepša, ipak s razlogom svi gledaju u njegovu suprugu Lenku

Rođendan Radeta Šerbedžije obeležen je u vedrom duhu

Rade Šerbedžija proslavio 78. rođendan! Ćerke se okupile, ne zna se koja je lepša, ipak s razlogom svi gledaju u njegovu suprugu Lenku

Marija Mladjen/ATA Images

Rođendan Radeta Šerbedžije proslavljen je kako i dolikuje jednom glumačkim bardu u krugu kolega, prijatelja i članova porodice.

Vrlo interesantan život dramski umetnik skrojio je sebi, u osmoj deceniji on može da se pohvali sa čak četiri ćerke, jednim sinom, unucima, dva braka.

Pročitajte: Samo jedna od tri ćerke Lenke i Radeta Šerbedžije se bavi glumom! Lepa je i udata u Srbiji: Evo kako izgledaju njene sestre i čime se bave

Na profesionalnom planu Rade takođe ima sijaset razloga za ponos: više od sto filmova, pozorišnih predstava i serija je odigrao, izgradio je i internacionalnu karijeru, a da je u životu samo to radio, bilo bi dovoljno da s osmehom obeleži 78. rođendan.

ata images/ Milan Maričić/Marija Mlađen

 

Dobio je glumac na dan rođendana od najmilijih sve što pripada jednom slavljeniku.

Pokloni, rođendanska torta, pa čak i rođendanska pesmica izmamili su mu osmeh na lice.

Sve je zabeležio njegov odličan prijatelj Svetozar Cvetković.

Pročitajte: Došlo je do prevare, pa usledio krah braka - Rade Šerbedžija priznao da je kriv za razvod

Snimio je umetnik, amaterskom kamerom na telefonu tek delić otpevane pesmice, a ono što je svima zapalo za oko nisu niti Rade niti njegove mezimice već supruga, koju na pomenutom snimku krasi neverovatna energija.

Instagram

 

Lenka Udovički je ranije viđana uglavnom u nekim tamnim bojama, duge kose, bez šminke, sada je lepo ošišana u svetloj kombinaciji i nasmejana.

Čak 20 godina dramski umetnik stariji je od svoje supruge koja ga je svuda pratila, sada je red na njega da joj bude podrška.

 

Komentari (0)

Loading