Celebrity News

Ćerku učim da krava daje mleko a ne da ono raste u prodavnici: Slađa Alegro o vaspitanju naslednice

Ćerka Slađe Alegro njen je životni smisao

Ćerku učim da krava daje mleko a ne da ono raste u prodavnici: Slađa Alegro o vaspitanju naslednice

Antonio Ahel/ATAImages

Pevačici Slađi Alegro je 2018. godina donela ispunjenje najveće životne želje - 14. juna je na svet donela ćerku Milu.

Njen suprug Zoran i ona su roditeljsku ulogu prihvatili sa neizmernom radošću, a naslednica je postala centar njihovog sveta.

Pročitajte: Kupaći Mile Dragaš odmah ćete poželeti za vaše princeze! Zbog ovog stajlinga ćerka Slađe Alegro postala je zvezda Instagrama(FOTO)

Način na koji vaspitava ćerku usvojila je od majke, sa kojom ima divan odnos.

– Mislim da je nisam ni u jednom momentu razočarala, nadam se iskreno. Verovatno postoje stvari koje bi ona meni u životu rekla da ispravim, ali nije. Verovala je mom sudu, mojoj odluci. Imamo divan odnos i tako je godinama unazad, niko vam ne može biti veći prijatelj od majke i oca, od porodice – istakla je pevačica koja uživa u svakom momentu koji provodi sa porodicom.

– Fino se slažemo, dopunjujemo se i mnogo mi je drago što učestvuje u odrastanju moje ćerke, zato što sam ja odrasla sa babom i dedom, jako je lepo što je tu sa nama. Trenutno živimo u istoj zgradi, na istom spratu i to je nešto što ne može da se plati.

Porodica je mesto gde se raste u svakom smislu te reči. Majka i otac treba da se čuvaju, da se neguju, sada kada smo svi na okupu – dodala je za Grand Slađa koja često odlazi u selo i vodi svoju ćerku, naglašavajući da želi da je uči tim stvarima i da prođe kroz sve što je ona prošla.

 – Moramo je naučiti da krava daje mleko i da mleko ne raste u „Maksiju“. Ja sam taj tip, volim babu, tetku, volim da odem na selo. Trudim se da prođe sve ono što sam ja prošla kroz život, da vidi i oseti – rekla je pevačica.

 

Komentari (0)

Loading