Celebrity News

Ljubitelj sam dobre hrane, a onda sam uradila jednostavnu stvar: Lepa Brena je ovako izgubila kilograme

Lepa Brena smršala je ovako

Ljubitelj sam dobre hrane, a onda sam uradila jednostavnu stvar: Lepa Brena je ovako izgubila kilograme

Andreja Damnjanović

Lepa Brena smršala je zahvaljući jednom pravilu koji mnogi primenjuju. Pevačica važi za jednu od najzgodnijih dama, što može da zahvali dobroj genetici ali i disciplini.

– Ja sam ljubitelj dobre hrane, zaista, ali naučila sam da vodim računa o količinima. Prestala sam odavno da jedem suhomesnato. Pre deset godina prestala sam da jedem posle četiri sata.

Pročitajte: Požar progutao Brenino i Bobino bogatstvo! Oglasio se bivši teniser - Sve je nestalo preko noći

Igrom slučaja sam pročitala o autofagiji i kada naviknete svoj organizam na taj sistem i način života, kao da imate rezervoar od 100 l i ne sipate 120 l jer ne može. Mora čovek da vodi računa o svom zdravlju jer to utiče i na našu psihu i na emotivni život.

Svi volimo da se osećamo fit i da lepo izgledamo jer danas je veoma važno da volite sebe i da prvo izgledate sebi lepo, pa tek onda ostalima –  zaključila je za „Max pres“ Brena koja je uticala i na supruga Bobu Živojinovića da promeni način ishrane..

– Svaki dan pijem mnogo vode, meditiram i vežbam. Ako mogu ja u 62. godini da budem aktivna, onda mogu svi. Kada sam na putovanjima, trudim se da odem na plažu ili bazen i da plivam.

Najbitnije je da čovek ne zapostavi telo, treba da ga pokrećemo svakodnevno – pričala je svojevremeno pevačica.

Dalibor Danilović

 

 

Komentari (0)

Loading