Celebrity News

Bela letnja haljina Jelene Đoković plaćena je papreno, a istu takvu možete pazariti za 2.000 dinara (FOTO)

Stil odevanja Jelene Đoković privlači pažnju čak i svetske javnosti

Bela letnja haljina Jelene Đoković plaćena je papreno, a istu takvu možete pazariti za 2.000 dinara (FOTO)

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Primetno je da je već neko vreme stil odevanja Jelene Đoković raznolik.

Ranijih godina Novakova supruga držala se opštih, klasičnih vanvremenskih komada, prvenstveno farmerki i jednobojnih majica, a sada već njen stajling poprima damski oblik, kakav priliči ženi najboljeg tenisera na svetu, majci dvoje mališana.

Pročitajte: Da nije komšinice, niko ne bi znao šta se dešava u braku Jelene i Novaka - Detalji o Đokovićevoj jedinoj ljubavi su pred vama

Da li svojom voljom ili joj je neko to sugerisao, ali u zadnjih godinu dana direktorka Fondacije "Novak Đoković" oblači se u skladu sa prethodno navedenim ulogama.

Instagram

 

Ne smemo zaboraviti da Jelena propagira zaštitu životne sredine i održivu prirodu, zbog čega je čak jednom prilikom nagovestila da nema ničeg lošeg kupovati u second hand radnjama.

I nema ničeg lošeg, naprotiv, u tim prodavnicama moguće je pronaći predivne komade, ipak svi će se složiti da Đokovićevoj supruzi tu nije mesto.

Njoj je mesto u hotelu "Ric", gde se nedavno i pojavila povodom posebnog događaja, slikanja i intervjua za naslovnicu magazina "Vogue Adria", na kojoj se našao Novak.

Instagram

 

Jelena se pred hotelom pojavila u predivnoj letnjoj beloj haljini koja bi mogla, recimo, da se ponese na branč ili dnevni događaj pokraj mora, dok je istovremeno pogodna za ovakva medijska dešavanja usred leta.

Fotoreporteri su zabeležili koračanje zgodne plavuše, koja se izuzetno potrudila oko stajlinga.

Stil odevanja Jelene Đoković ovoga puta, osim bele haljine, činile su sandale bež boje, kamel tašnica, ali i kosa skupljena u nisku punđu.

Pročitajte: Dijana Đoković iskreno o snaji Jeleni - Nisam očekivala da će se Novak oženiti njom! Ove stvari u braku ne odobravam

Sve zajedno bilo je pun pogodak, a dame domaće javnosti odmah su pohitale na svoje internet pretraživače ne bi li negde pronašle gde je Novakova supruga pazarila haljinu i koliko ona košta.

Instagram

 

One koje su imale prilike da dođu do tog podatka razočarale su se jer su shvatile da im je zbog cene ona nepristupačna, s druge strane, bilo je onih snalažljivih koji su takav model, sličan doduše, ne baš isti, pronašle u domaćim radnjama po vrlo pristupačnim cenama.

Komentari (0)

Loading