Celebrity News

Nije želela da okoliša! Anđelka Prpić otvoreno priznala: Ova žena voli mog muža

Muž Anđelke Prpić izuzetno je zgodan

Nije želela da okoliša! Anđelka Prpić otvoreno priznala: Ova žena voli mog muža

ata images/A.H.

Drugi muž Anđelke Prpić neosporno zrači i svojim izgledom i harizmom privlači žene.

Osim fizičkog izgleda Marko Žugić, sa kojim je lepa glumica nedavno dobila ćerku Čarnu, ima dobru volju da se suoči sa pritiscima javnosti i medijskim spekulacijama, ali najpre on poseduje hrabrost da stane iza svoje supruge i maksimalno je, usled brojnih neprijatnih naslova. podržava i čuva joj leđa.

Pročitajte: Ona ume da uživa - Anđelka Prpić u kupaćem, komplimenti ne prestaju

Zahvaljujući upravo Marku, simpatična komičarka uspela je nakon razvoda od prvog muža brzo da se oporavi i posveti poslu.

Instagram

 

Novi izabranik vratio joj je veru u ljubav, istovremeno podržao je sve njene profesionalne šeme i ideje, te danas ona sa lakoćom putuje po čitavoj Evropi igrajući dugi do monodrame "Šta me snađe". 

Dok Anđa na sceni zasmejava publiku, Žugić se zajedno sa posinkom Jakšom bavi mezimicom, koja je svakako kruna jednog divnog odnosa.

Poznato je koliko je glumici važno zdravo okruženje. 

Porodica je oduvek bila njena sigurna luka, a pored roditelja, brata, muža i dece tu su i prijatelji koje svake godine broji sve više.

Sa koleginicom Anjom Mandić, udovicom Milorada Mandića Mande, čak se i okumila.

Ata Images Antonio Ahel

 

Budući da je danas Anđinoj kumi rođendan, čestitala joj je dirljivom objavom na Instagramu, koja bolje od bilo čega svedoči koliko je ceni i voli.  

- Ona me voli. Ona me čuva. Ona me vodi na more. Ona voli moju decu, muža, psa i moje prijatelje. Ona je najbolja mama. Ona je tu. Uvek. Ona zna da je obožavam. Ona je moj Kumašin. Srećan mi kumin rođendan  - napisala je glumica ispod video-snimka, koji su preplavili komentari fanova.

Pročitajte: Muž Anđelke Prpić je KRIV ZA SVE! Ni mesec dana od tajnog venčanja, glumica već menja život - Malom Jakši će biti najteže!

Nema sumnje da je Anđelka dobar prijatelj, isto tako ne može se poreći da joj dragi ljudi vraćaju istom merom.

 

 

 

Komentari (0)

Loading