Celebrity News

Goran Bogdan se oglasio prvi put nakon saznanja da je Jovana u drugom stanju: Nijednoj trudnici nije drago da čuje ovo (FOTO)

Goran Bogdan postaje otac, prenose portali

Goran Bogdan se oglasio prvi put nakon saznanja da je Jovana u drugom stanju: Nijednoj trudnici nije drago da čuje ovo (FOTO)

F.S./ATAImages

Nakon što je do javnosti dospeo podatak da Goran Bogdan postaje otac, hiljade fanova, najpre pratilaca na Instagramu, nadalo se makar nekakvoj potvrdi s njegove strane.

Hrvatski dramski umetnik već godinama je zaljubljen u srpsku glumicu Jovanu Stojiljković, sa kojom je već prvog dana planirao zajedničku budućnost, ali kako nikada o tome nije govorio, deo fatalno zaljubljenih obožavateljki nadao se da će veza doživeti krah.

Pročitajte: Čestitamo! Jovana Stojiljković trudna, ovo su detalji, budući tata presrećan

Druga polovina, onih realnih, volela je što glumac kraj sebe ima nekoga ko ga čuva, neguje, poštuje i podržava, i što u tome uživa ćutke.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Sve pomenuto, bez izuzetka, Bogdan je pronašao u Jovani, međutim, nikada ni jedan jedini put nije poželeo u intervjuu da to napomene.

Jedino što ga je odavalo su zajedničke šetnje po crvenom tepihu, pokoji zagrljaj zabeležen paparaco slikama, istovremeno tu su spekulacije i medijska nagađanja kojih je iz dana u dan sve više.

Ako je suditi prema naslovima žute štampe, zaljubljeni par već neko vreme živi pod istim krovom, i to na dve adrese, malo u Zagrebu, malo u Beogradu, po potrebi i u zavisnosti od toga na kojoj lokaciji radi.

ata image/F.S.

 

Dugo se verovalo da im je profesionalni život ispred privatnog, ipak činjenica da je Jovana u blagoslovenom stanju sve menja.

Glumac i glumica uskoro će neosporno morati da donesu neke važne odluke. 

Na takozvani čergarski život moraće da stave tačku, a svi su nestrpljivi da vide kako će se oni u tome snaći.

Takođe, postoje verovanja da će se zaljubljeni par uskoro venčati.

Pročitajte: Predivne vesti stižu iz doma Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković - Svi čestitaju, porodica je samo to čekala

Budući da kroz par meseci Goran Bogdan postaje otac, red je da on svoju izabranicu zaprosi, što je možda već i učinio, međutim, kako oboje strogo svoju intimu čuvaju od medija, o tome se jako malo zna.

Verovatno će i venčanje ostati u strogoj tajnosti, ko zna možda Bogdan i Jovana požele da naslednika, odnosno naslednicu, takođe skriju od medija.

Očigledno je da žive vodeći se krilaticom: "Budi srećan i ne pričaj nikome".

Instagram

 

Jovana ne koristi društvene mreže, Goran to čini vrlo retko, a kada mu se i omakne neki video ili slika, nastoji da bude duhovit ili da prenese neku mudrost.

Šaljiv je bio i ovog jutra, što je prva objava nakon saznanja da će svoje prvo dete on priviti uz grudi verovatno krajem ove ili početkom naredne godine.

Podelio je snimak raščupane devojčice sa komentarom:

- Pokušavajući da balansiram između posla,  planova, vežbanja, zdrave ishrane, zdravog sna i to sve izgledajući fenomenalno.

Komentari (0)

Loading