Celebrity News

Sofija Milošević se rastala od Luke Jovića: Sa sinovima se vratila u Beograd

Brak Sofije Milošević i Luke Jovića još uvek nije zvanično sklopljen

Sofija Milošević se rastala od Luke Jovića: Sa sinovima se vratila u Beograd

Instagram

Planirano je da brak Sofije Milošević i Luke Jovića bude sklopljen ovog leta.

O tome je svojevremeno, a tokom reklamiranja filma Barbie, govorila za medije lično manekenka.

Pročitajte: Jelena Đoković i Sofija Milošević zajedno na premijeri - Svi se pitaju da li je moguće da su izabrale ovakve stajlinge (FOTO)

Kazala je tada Sofija da ona i Luka kuju planove o svadbenom veselju, crkvenom kao i građanskom venčanju, te da će ako se kockice poklope, oni venčati uskoro.

Datum koji je tada nabacila medijima odavno je prošao, nažalost, ponosni roditelji dva sina nisu izgovorili bračne zavete.

Budući da je mladi fudbaler dobio ponudu da bude deo reprezentacije tokom Evropskog prvenstva, razlozi za odlaganje svadbe više su nego opravdani.

Instagram

 

Manekenka je svog izabranika u novom poslovnom izazovu srdačno podržala.

Zajedno sa naslednicima Aleksejem i Teodorom bila je najglasnija na tribinama, jer biti deo reprezentacije je čast i privilegija.

Nema sumnje da će se sada pošto je sve prošlo, a i Luka ima adekvatnu pauzu u Milanu, ona uskoro baciti na planiranje zabave za pamćenje.

Pročitajte:Bivša devojka Luke Jovića promenila lični opis - Pogledajte kako sada izgleda, više ne podseća na Sofiju (FOTO)

Ako je verovati fotografiji na Instagramu ona se vratila u Beograd i prionula je na posao, kako što se tiče venčanja, tako i što se tiče dizajniranja garderobe sa svojim imenom.

Brak Sofije Milošević i Luke Jovića neformalno je sklopljen onog momenta kada se manekenka preselila kod Jovića, koji je tada iznajmljivao stan u Španiji.

Instagram

 

Potvrda ljubavi usledila je nakon što se rodio sinčić, zatim i drugi, ipak niko ne sumnja da će sportista i foto-model krunisati svoju vezu i zvanično pred Bogom.

Komentari (1)

Loading
Mare

19:18 24.07.2024

Zavrnuo Lule slavinu. Oće mala da je bolje sponzoriše a Lule neda. Miči tu kamenjarku