Celebrity News

Nakon toliko godina iščekivanja Ivanu Bosiljčiću se ispunila želja: Presrećan, ljubi Jelenu i ćerku

Ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića velika je već devojčica

Nakon toliko godina iščekivanja Ivanu Bosiljčiću se ispunila želja: Presrećan, ljubi Jelenu i ćerku

Miloš Nadaždin

Ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića lepotica je na mamu, a pametnica na tatu, to bar tvrde ponosni roditelji kojima nijedan intervju ne može da prođe a da ne kažu reč-dve o svojoj naslednici.

Glumac i pevačica trude se da mezimici Nini, koja im lepim ponašanjem i zadovoljavajućim uspehom u školi svakodnevno mami osmeh na lice, ispune sve što zamisli.

Pročitajte: Na ovo su godinama čekali - Ostvaren veliki san Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića

Jedina želja koju joj nisu ostvariili je ideja da dobije brata ili sestru.

Nije da Jelena i Ivan takođe nisu imali istih želja, nažalost životne okolnosti, razdvojenost zbog rada u Rusiji uticala je na razvoj događaja, koji Ninu nisu usrećili.

Uprkos činjenici da nije postala starija sestra, ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića nema neostvarenih snova.

Instagram

 

Poput princeze na zrnu graška živi.

Poznati otac i majka nastoje da je nagrade za svaki uspeh, dozvoljavaju joj da učestvuje u svim njihovim angažovanjima, putovanjima, ekskurzijama, ne zapostavljajući je niti jednog jedinog momenta.

Istini za volju, tokom rada u Rusiji Ivan je često bio odsutan od kuće, zbog čega je Nina bila tužna, svesna da će joj tata nadomestiti izgubljeno vreme, što je on i činio.

Mada su svi mislili da je sa ruskom kinematografijom Bosiljčić završio te da će sad raditi isključivo na domaćem tržištu, jedan potez ukazao je na to da ga tek velika dela i uspesi tamo čekaju.

Pročitajte: Čim se završila školska godina, Ivan i Jelena priredili Nini iznenađenje - Nestrpljenje je trajalo 700 kilometara (FOTO)

Naime, tamošnji kolega Islam Zafesov odao mu je priznanje podelivši zajedničku sliku sa seta uz komentar: „Bilo mi je zadovoljstvo da radim s tobom”, na šta mu je Ivan napisao: „Zadovoljstvo je moje, prijatelju”.

Instagram

 

Očigledno je da u Moskvi cene njegov rad i zalaganje, dok će, veruje se, javnih pohvala tek biti.

 

Komentari (0)

Loading