Celebrity News

Marija Veljković i Rastko Janković otputovali na romantično letovanje: Poljubac kraj bazena zapalio društvene mreže (FOTO)

Ljubav Marije Veljković i Rastka Jankovića od prvog dana je posebna

Marija Veljković i Rastko Janković otputovali na romantično letovanje: Poljubac kraj bazena zapalio društvene mreže (FOTO)

Instagram

Ljubav Marije Veljković i Rastka Jankovića već godinu i po dana intrigira medije.

Voditeljka i glumac pre više od godinu dana baš na jednom od zajedničkih odmora u Grčkoj obelodanili su svoju vezu, koja je na prvu loptu mnogima delovala kao kapric ili pak nešto što će potrajati tek par dana.

Pročitajte: Marija Veljković ima odličan savet kako da leto dočekate bez celulita - Vrlo je jednostavno

Razlog za nevericu i nesigurnost po pitanju njihove romanse rodila se iz toga što je Rastko godinama bio u vezi sa jednom pevačicom, koja se tek nakon prekida veze sa njim ostvarila u ulozi majke, te se spekulisalo da on nije čovek za tu vrstu odgovornosti.

Boško Karanović

 

S obzirom na činjenicu da voditeljka iz prvog braka sa arhitektom Milanom Milovanovićem ima čak troje mališana, pomislilo se da će to biti kamen spoticanja novopečenih ljubavnika.

Uprkos lošim prognozama, ljubav Marije Veljković i Rastka Jankovića dočekala je prvu godišnjicu i lagano ide ka drugoj, a skladni par ne krije da je odavno otpočeo i zajednički život.

Instagram

 

Rastko se predivno slaže sa mališanima svoje drage, postao im je drugi otac, sa kojim čak dele i neke tajne.

Najstariji Marijin sin Đurađ krenuo je putem glume te se veruje da je razlog Rastko, koji ovih dana eksperimentiše na polju muzike.

Pročitajte: Očuh ili ne, ovo je previše! Marija Veljković otrkila kako se Rastko ponaša prema njenoj ćerki (FOTO)

Pesma koju je objavio sa Ivanom Gavrilovićem lepo se zavrtela, ipak kako je vreme za odmor, Rastko je odlučio da sa angažovanjima prekine i da se posveti svojoj dragom.

Instagram

 

Priredio joj je romantično putovanje u Grčku odakle su nedavno na Instagramu osvanule slike i snimci vrelih poljupaca kraj bazena.

Instagram

 

Komentari (2)

Loading
Vera

10:10 25.07.2024

Ovu ženu narod ne voli, od kada se pojavila antipatična je i ima nešto ljigavo u sebi a nametljiva. A pozitivni komentari njenih voajera na društvenim mrežama se ne računaju jer nisu čitavi kao ni ona. Daleko je ona od lepe i zgodne žene.