Celebrity News

Sada i zvanično, Dženan Lončarević stavio tačku na 25 godina dug brak

Razveo se Dženan Lončarević

Sada i zvanično, Dženan Lončarević stavio tačku na 25 godina dug brak

Milan Maričić/ATAImages

Razveo se Dženan Lončarević, pišu domaći mediji. Na 25 godina dug brak sa suprugom Samirom pevač je zvanično stavio tačku.

Papire za razvod sad već bivši supružnici potpisali su 19. jula, navodi Kurir.

Pročitajte: Više nije mogao da ćuti! Dženan nakon 25 godina otvorio dušu - Ovo je prava istina o mom razvodu od Samire

Podsetimo, supurga, od koje se Dženan Lončarević razveo, u ispovesti za Telegraf.rs otkrila je da njen suprug već dugi niz godina ima emotivnu izabranicu i vanbračno dete:

- Jedino tražim da se poštuje zakon u svemu ovome, ne tražim ništa više. Ipak sam radnik tog suda, vodim krivičnu pisarnicu i znam kako sve ide. Tražim da se zakažu predmeti koji su pre mene ako su hitni, pa moj. Da li će da bude sutra, prekosutra ili za mesec dana, samo da ide po zakonu.

 

 

On i njegov pravni tim sada urgiraju sa svih strana da se to ubrza. Najveći problem je imovina, doživela sam da posle 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem - rekla je za pomenute medije.

Podsetimo, Dženan i Samira u četvrt veka dugom braku dobili su dvoje dece.

Komentari (0)

Loading