Celebrity News

Brak im se raspao zbog najtužnijeg razloga: Četiri godine bila udata za poznatog voditelja, nikada se nisu zajedno pojavili u javnosti

Ko je Milica Marković, lepa brineta koja je bila u braku sa Ognjenom Amidžićem

Brak im se raspao zbog najtužnijeg razloga: Četiri godine bila udata za poznatog voditelja, nikada se nisu zajedno pojavili u javnosti

Ata Images

Ko je Milica Marković, lepa brineta koja je bila u braku sa Ognjenom Amidžićem.

Voditelj danas uživa u braku sa 17 godina mlađom Minom Naumović sa kojom je dobio sina Peruna. Pre ovog braka voditelj je dva puta stao pred oltar.

Pročitajte: Ognjen Amidžić prvi put izneo detalje razvoda - Bili smo zajedno 8 godina, to je bilo osuđeno na propast

Prvi brak poznatog voditelja okončan je 2010. godine. Ognjen Amidžić i Milica Marković proveli su četiri godine zajedno kao bračni partneri, a razveli su se u tišini.

Venčali su se u junu 2006. godine, u manastiru "Kaona" kod Šapca, a nikada se nisu pojavljivali zajedno u javnosti.

 - Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo - govorila je ranije Milica.

O odluci da se razvedu javnost su obavestili zajedničkim saopštenjem u kome su objasnili da se ljubav ugasila, ali i da će zauvek ostati u prijateljskim odnosima.

- Doneli smo odluku da se sporazumno razvedemo. Odluka je zajednička, a razlog je činjenica da smo se tokom godina braka emotivno udaljili. Važno je da se razilazimo u prijateljskim odnosima, koje ćemo nastaviti da održavamo. Nakon ovog obaveštenja drugih izjava i komentara na ovu temu više nećemo davati. Molimo vas da ovu želju i odluku ispoštujete, s obzirom na to da smo sami odlučili da ovu vest podelimo sa medijima -  naveli su tada Milica i Ognjen.

Voditelj o prvom braku progovorio tek nedavno kada je istakao da se prvom suprugom oženio jer je smatrao da to tako treba, a ne zato što je bio spreman na taj korak.

 

Komentari (1)

Loading
Mica

15:10 24.07.2024

Ognjen me d...., jednom nije bio spreman a drugi put, znači da je glup i nezreo i da nije za brak ni treći neće potrajati.