Celebrity News

Ogrlica Nike Tošić ima snažnu simboliku: Karleuša i Duško su to potpuno zanemarili (FOTO)

Ogrlica Nike Tošić ima posebno značenje

Ogrlica Nike Tošić ima snažnu simboliku: Karleuša i Duško su to potpuno zanemarili (FOTO)

Foto: Miloš Miletić

Ogrlica Nike Tošić dospela je u prvi plan na jednoj od fotografija koje je mezimica Karleuše i Duška Tošića objavila na svom Instagram profilu.

Naime, simpatična tinejdžerka, vrlo harizmatična i duhovita, podelila je danas sa fanovima nekoliko slika s letovanja.

Pročitajte: Haljina Nike Tošić je san svih tinejdžerki! Košta papreno, a ona je nosi na plaži (FOTO)

Budući da su fotografije bile više-manje slične, zaključuje se da je jednom od njih, na kojoj je slikala nakit, ona želela da pošalje poruku.

Instagram

 

Već pri prvom pogledu zaključuje se da je ogrlica Nike Tošić vredna, da je reč o zlatu, a da je privezak u obliku srca, simbola ljubavi, obložen dragim kamenjem, rubinima i dijamantima.

Nikoga ne bi čudilo da je sve navedeno istina.

Karleuša i Tošić ne kriju da vole skupe stvari, dok istovremeno obožavaju da ih poklanjaju svojim ćerkama i starijoj Atini i mlađoj Niki.

Starija naslednica poznatog para pred razvodom, u poslednje vreme nije mnogo aktivna na društvenim mrežama, mlađa zato svojim objavama privlači puno pažnje.

Instagram

 

Njeni postovi su simpatični i duhoviti.

Ona takođe deli i slike s putovanja s roditeljima i sestrom, iz hotela sa pet zvezdica, renomiranih restorana i slično, dok sve više voli da naglasi modne detalje koje preferira.

Pročitajte:Samo što je izašla iz medijske ilegale, Atina Tošić žestoko zaratila sa sestrom- Ovakav modni duel do sada niste videli (FOTO)

Upavo to vrlo verovatno joj je i sada bio cilj, a ko zna možda je želela da ukaže na ljubav, na osećanje koje su njeni roditelji ugušili, rastavili se, te sada nastoje to i sudskim putem da definišu.

Instagram

 

Najlepša osećanja, zaljubljenost i ljubav, glavni pokretač svih zbivanja, očigledno igraju važnu ulogu i kod Nike, koja neosporno nije ravnodušna zbog Jeleninog i Duškovog odnosa.

Pomenutu ogrlicu ona ne skida.

Komentari (0)

Loading