Celebrity News

Nevena Božović se udala za pilota koji ni sam ne zna šta sve poseduje: Samo restoran s pogledom na stari grad vredi milione (FOTO)

Muž Nevene Božović svestran je

Nevena Božović se udala za pilota koji ni sam ne zna šta sve poseduje: Samo restoran s pogledom na stari grad vredi milione (FOTO)

ATA images, Marija Stanković

Muž Nevene Božović pilot je, istovremeno bavi se muzikom a nije tajna da mu je porodica godinama  u ugostiteljstvu.

Nema sumnje da se kantautorka dobro udomila, a nedavno je sa pratiocima podelila kako izgleda jedan od objekata Ivanovića.

Pročitajte: Ćerka Nevene Božović sa mamom i tatom prošetala gradom u stajlingu o kojem svi pričaju - Anka je već mini modna ikona

Hotel u kom obeležavaju sva svoja slavlja, godišnjice, rođendane ćerkice pevačica je snimila pa snimak objavila na svom Instagram profilu.

U produžetku je dodala o čemu se radi, a osim imena hotela-restorana, kao na dlanu sa terase se moglo videti more, pučina, a naposletku i stari grad Budve.

Instagram/nevenabozovic

 

Muž Nevene Božović, Nikola Ivanović, očigledno poseduje objekat koji se nalazi tik do epicentra zbivanja, što najbolje govori o njegovoj ceni i vrednosti na tržištu.

Bez milion evra sigurno ne treba ni pregovarati o kupovini jednog takvog kompleksa koji će sutra sigurno glasiti na Nikolino ime.

Pročitajte: Ni luksuzna vila, ni penthaus - Nevena Božović već pet godina živi u hotelu, a evo kako izgleda njen apartman (FOTO)

Ne sme se zaboraviti da pop zvezda i njen suprug imaju i stan u Beogradu u kom provode većinu hladnih dana u toku godine.

Instagram

 

Leto je pak rezervisano za more, stoga se sve troje pakuju i odlaze na jug.

Nevena se svakog oktobra vrati preplanula a kako i ne bi kada na raspolaganju ima četiri-pet meseci za kupanje i sunčanje.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading