Celebrity News

Seka Veljku postavila uslove: Ovo je jedini način da sačuvaju brak

Brak Seke Aleksić i Veljka Piljikića u krizi

Seka Veljku postavila uslove: Ovo je jedini način da sačuvaju brak

ata images/antonio ahel

Brak Seke Aleksić i Veljka Piljikića već neko vreme na udaru je javnosti. Naime, njih dvoje već dugo vremena ne pojavljuju se zajedno u javnosti, a odluka da javno eksponiranje svog života stopira na neko vreme iznenadila je Sekine fanove.

Seka mesecima unazad putuje na nastupe bez supruga, zbog čega su i krenule glasine da njih dvoje imaju krizu u braku. Međutim, oni imaju dogovor da im sinove ne čuvaju dadilje, već dok Seka radi da Veljko bude sa decom.

Pročitaj: Iz doma Seke Aleksić posle dužeg vremena čuje se pesma, porodica slavi, dečaci presrećni: Stigao je!

Nedavno je, kako piše "Paparaco", Veljko poželeo da opet preuzme ulogu Sekinog menadžera i da počne sa njom da putuje, ali ona se sa tim nije složila. Smatra da deci prija kada su sa tatom dok je mama na poslu i da nema potrebe da ide sa njom, a da decu čuvaju nepoznate žene.

Veljko se brzo složio sa njom, ali i njemu malo fali vreme nasamo sa ženom, zbog čega mu je Seka obećala jedno vikend putovanje samo za njih dvoje.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Brak Seke Aleksić i Veljka Piljikića nije narušen, a njihov odnos osvežiće zajednički rad na odgajanju dece, ali i na poboljšanju ličnog odnosa.

Komentari (0)

Loading