Celebrity News

Najvažnije već imam: Anica Lazić otkrila sve detalje najvažnijeg dana sa Ristovskim

Venčanje Anice Lazić i Lazara Ristovskog, evo šta o tome kaže mlada glumica

Najvažnije već imam: Anica Lazić otkrila sve detalje najvažnijeg dana sa Ristovskim

screenshot/superstar tv

Venčanje Anice Lazić i Lazara Ristovskog, prema mišljenju njihovih fanova, logičan je korak, nakon što su gotovo dve godine u srećnoj vezi.

Ipak, s obzirom na razliku u godinama i osudu javnosti s kojom su se suočili, par o ovoj temi još uvek ne razmišlja. O svojim osećanjima, kao i o planovima za najvažniji dan, Anica Lazić, četiri decenije mlađa izabranica Lazara Ristovskog, progovorila je za medije:

Pročitajte: Devojka Lazara Ristovskog se pokajala! Ni godinu dana od početka veze priznala - Plašila sam se svakog momenta

- Sebi sam dala obećanje da ću u ljubavi biti hrabra, tu ne dozvoljavam da budem kukavica i uvek radim onako kako moje srce traži - rekla je nedavno u intervjuu.

Venčanje Anice Lazić i Lazara Ristovskog takođe je tema koja intrigira, pa je mlada glumica odlučila da publici da odgovor i na ovo pitanje:

Instagram/anica lazic

 

- Nisam puno maštala o venčanju kad sam bila devojčica, niti mi je danas to vrlo važno. Nama ženama godi da nosimo venčanice. Ne patim za tim da se udam, važnije mi je da živim suštinu ljubavi a to već imam, hvala bogu - iskrena je bila ona.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading