Celebrity News

Lukasova ćerka više nije mala: Stilom i izgledom preti da nadmaši mamu i sestru (FOTO)

Ćerka Ace Lukasa i Sonje Vuksanović više nije dete

Lukasova ćerka više nije mala: Stilom i izgledom preti da nadmaši mamu i sestru (FOTO)

Arhiva HELLO!

Ćerka Ace Lukasa i Sonje Vuksanović, Viktorija, ovog leta proslaviće trinaesti rođendan, te samim tim ulazi u tinejdžersko doba.

Krajem avgusta Viktorija će oduvati svećice sa torte, a svoje želje za budućnost već zna. Ona se profesionalno bavi jahanjem i to je jedna od njenih najvećih ljubavi.

Pročitajte: Zbog ovog gesta roditelja Viktorija lije suze: Aca Lukas i Sonja nisu mogli da se suzdrže! Ćerki priredili OVO(FOTO)

Ćerka Ace Lukasa i Sonje Vuksanović mirna je, slatka i skromna devojčica koja u školi ima sve petice, a sada se sve više zanima za ženske teme poput mode i šminke.

Njena mama Sonja objavila je na svom Instagramu zajedničke fotografije sa letovanja, na kojima pozira sa mlađom naslednicom.

Instagram

 

Viktorija se za tu priliku baš lepo sredila, obukavši crnu mini-haljinicu, potpuno u skladu sa svojim godinama, dok je na lice nanela veoma malo šminke u vidu sjaja za usne i maskare.

Ćerkica Ace i Sonje tom prilikom dobila je brojne komplimente da je lepotica na mamu i polusestru Sofiju, te da je jako pristojna i fino vaspitana mlada dama.

Komentari (0)

Loading