Celebrity News

Božanstvena žena: Arijana Mihajlović uživa na Sardiniji, evo ko joj pravi društvo

Arijana Mihajlović sa porodicom uživa na Sardiniji

Božanstvena žena: Arijana Mihajlović uživa na Sardiniji, evo ko joj pravi društvo

Instagram/ariannamihajlovic

Arijana Mihajlović leto provodi na Sardiniji, ostrvu na kojem je svojevremeno sa suprugom, fudbalskom legendom Sinišom Mihajlovićem, stvorila njihov mali raj.

Instagram

 

Porodična oaza porodice Mihajlović smeštena je u mondenskom Porto Červu, omiljenom mestu poznatih ličnosti. Među njima posebnu pažnju privlači nekadašnja italijanska voditeljka.

Pročitajte: "Upoznajte mog dečka"! Nepune dve godine od Sinišine smrti Arijana Mihajlović objavila sliku zbog koje su se svi naježili

Iako je napunila 53 godine, majka je petoro dece, a i baka, Arijana Mihajlović izgleda neuporedivo mlađe od većine svojih vršnjakinja.

Osim toga, ima perfektnu liniju, koja joj dozvoljava da obuče sve što poželi, pa i da pozira u kupaćem kostimu.

Istovremeno, udovica Siniše Mihajlovića održala je i praktični modni kurs na kojem je demonstrirala kako je i na plaži moguće biti elegantan.

U čipkanom roze korsetu, koji je obukla uz crne uske pantalone i visoke potpetice, izazvala je oduševljenje pratilaca na Instagramu. “Prelepa si”, “Božanstvena žena”, “Odlično izgledaš”, samo su neki od komentara koji prate njenu objavu.

 


 

 

Tokom boravka na moru Arijana je u svakom trenutku okružena porodicom. Uz nju su, pre svega, sinovi, a posebno zadovoljstvo predstavljaju joj trenuci koje provodi sa unukom Violante.

 

 


 

 

 


 

 



 


 

 

Komentari (0)

Loading