Celebrity News

Gledate je svaki dan, a niste znali da je ova lepotica sestra Stefana Buzurovića, društvene mreže zbog nje gore

Sestra Stefana Buzurovića je poznata influenserka

Gledate je svaki dan, a niste znali da je ova lepotica sestra Stefana Buzurovića, društvene mreže zbog nje gore

Ata Images

Sestra Stefana Buzurovića je poznata influenserka

Glumac Stefan Buzurović sa publikom se druži dugi niz godina, još od serije “Neki novi klinci”, koja mu je donela veliku popularnost i pre nego što je stekao diplomu.

Ata Images

 

U biografiji simpatičnog umetnika izdvaja se da je rođen u Beogradu pre 39 godina, da je fakultet završio u klasi profesora Predraga Ejdusa, kao i uloge koje je do sada ostvario.

Kada je reč o porodičnom životu, u prvom planu je njegov dug i skladan brak sa voditeljkom Danijelom Buzurović. Osim toga, roditelji su dvoje dece, Nestora i Klare.

Pročitajte: Održali lekciju svim roditeljima - Buzurovići uradili neverovatnu stvar za sina i ćerku (FOTO)

Međutim, Stefan Buzurović ima i mlađu sestru koja je lepa, talentovana i uspešna.

Možda vam ime Marta Lovrić ne znači mnogo, ali sigurni smo da ste videli makar jednu njenu objavu na Instagramu, gde ima više od sto hiljada pratilaca.

 

 

- Porodično smo jako povezani i podrazumeva se da jedni druge podržavamo. Bilo mi je bitno da sama izgradim svoj put, a Stefan i Danijela su, sigurna sam, ponosni na mene, kao i ja na njih.

- Moj brat je tu da štiti, kao i svaki stariji brat - rekla je Marta u intervjuu za Informer.

Pročitajte: Kakva je moja svekrva... Danijela Buzurović progovorila o porodičnim odnosima, Stefan morao da joj odgovori (FOTO)

Iako se školovala za novinarsku profesiju, Marta Lovrić je svoje obrazovanje i kreativnost usmerila na društvene mreže, gde je iz dana u dan sve popularnija.

- Vodim se realnim životnim situacijama i problemima koje svi imamo. Muško-ženski odnosi su nepresušan izvor inspiracije. Bitno mi je da se ljudi koji uđu na moj profil osećaju lepo i da ih zasmejavam. To mi je zvezda vodilja - poručila je Marta, koja se nedavno udala.

Komentari (0)

Loading