Celebrity News

Tri godine od Marinine smrti Futa priznao! Ceca nikada nije bila moja ljubimica: Ovo je prava istina

Sukob Cece Ražnatović i Fute mnogo puta su zlonamernici pokušali da stvore

Tri godine od Marinine smrti Futa priznao! Ceca nikada nije bila moja ljubimica: Ovo je prava istina

Ata Images/Antonio Ahel

Često je kao posledica tračeva mogao biti izazvan sukob Cece Ražnatović i Fute.

Suprug pokojne Marine Tucaković, nakon njene i smrti sina Laće, trudio se da zaobiđe spekulacije, međutim, one njega nisu.

Pročitajte: Za Karleušu i Draganu Mirković znamo, a ko je treća? Ovo su jedine osobe sa estrade sa kojima Ceca ne razgovara

Proteklih godina on se gotovo svakodnevno mogao naći na naslovnim stranama žute štampe, samim tim i portali su delili njegovu sudbinu.

Kako da se ponaša i šta da radi čovek koji je izgubio oba sina i suprugu, pitanje je koje se najčešće u Futino ime postavljalo, ipak čini se da se on brže od očekivanog otrgao očaju i nastavio tamo gde bi Marina volela - u svetu muzike.

Antonio Ahel/ATAImages

 

U radu je Futa video lek, samim tim kada se prašina zbog smrti drugog sina slegla on je počeo da popunjava medijski prostor zahvaljujući svojim projektima.

Pesma „Za kraj” bila je noseća u filmu o Džeju, čiji život je bio vrlo uzbudljiv i zaniljiv.

Tekst za numeru, naravno, odavno je napisala Marina, kompoziciju i aranžman uradio je lično Futa, a kome drugom nakon Džejove smrti je takva jedna balada mogla pripasti ako ne mezimici muzičkog para Svetlani Ceci Ražnatović.

Ovaj epitet folk zvezda dobila je još kao jako mlada, na samom početku karijere.

Svi na estradi znali su da je Marina i Futa obožavaju, da lično za nju spremaju pojedine kompozicije, što je ona umela da ceni i poštuje.

Ljubav je bila uzajamna i dalje je tako, ipak novinarka Telegrafa kojoj je muzičar nedavno dao intervju želela je to da proveri i potvrdi.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Pitala je otvoreno Futu: „Da li je Ceca bila vaša miljenica?”, na šta je on odgovorio: „Pa evo, može ovako, da je Džej bio moj miljenik, a da je Ceca bila Marinina miljenica i ostala, a da su njih dvoje zajedno bili naši miljenici” - odgovorio je udovac, čiji je ožiljak na srcu veliki.

Možda iz te tuge on stvori još koju melodiju, koja će raznežiti publiku, za sada se trudi da provodi vreme u studiju, nikako sam, takođe se kloni tračeva i spekulacija.

Pročitajte: Dva i po meseca od rođenja trećeg unučeta Ceca otkrila kada stiže četvrto - Saznala sam dok sam se šunjala po kući (FOTO)

Upravo iz tog razloga sukob Cece Ražnatović i Fute nije moguć, kako mnogi tvrde i pokušavaju da pretpostave i nametnu.

 

 

Zapravo, svađa kompozitora sa ljudima sa javne scene nije njegov manir, iako se sa Karleušom on našao u klinču zbog autorskih prava na YouTubeu. 

Komentari (0)

Loading