Celebrity News

Danijela Dimitrovska za Story: Prijatelji me nikada nisu izneverili

Danijela Dimitrovska za Story govorila iskreno

Danijela Dimitrovska za Story: Prijatelji me nikada nisu izneverili

Anronio Ahel Ata

Danijela Dimitrovska za Story govorila iskreno i priznala da nije svesna kako izgleda.

Znamo da društvene mreže nisu „ogledalo života“, ali kad god pogledamo Instagram profil Danijele Dimitrovske, pomislimo – ako je bar upola zadovoljna kao što tamo izgleda, onda joj je divno. Kada smo joj to pomenuli, rekla je da je dosegla 90 odsto, a onda je prešla na detalje:

- Ne možemo uzimati zdravo za gotovo ono što vidimo. Svi imamo razne emocije, samo je pitanje želimo li da ih delimo. Ne mislim da je licemerno ako ne prikazujemo one koje nisu baš lepe.

Eto, ja više volim da obradujem svoje pratioce nego da ih zamaram problemima koje imam, tim pre što to ne radim ni vrlo bliskim ljudima. Naravno, ne zameram ni ljudima koji dele teške trenutke. Mreže treba da budu mesto na kome se informišemo, edukujemo, obrazujemo, zabavljamo, a ima i dosta prostora za traženje i pružanje pomoći - kaže Danijela, koja je nedavno posetila Amalfi.

Koliko je onih koje „zamarate“?

- Mama i tata se podrazumevaju. Sestra je bitan faktor, jer je psiholog, mada kad sam ja u pitanju, nikada ne može da bude potpuno objektivna. Tu su i Filip i Danijel, moja dva najbolja prijatelja. Pred njima se isplačem, iskukam, sve „saspem“, pa onda filtriramo, a imam i terapeutkinju sa kojom „podešavam svoje programe“ (smeh).

Stiče se utisak da vam to što idete iz projekta u projekat ne ostavlja baš mnogo prilika da dan prespavate.

- Istovremeno s poslovnom partnerkom Mirjanom vodim modnu agenciju, ozbiljno se bavim društvenim mrežama i vodim jutarnji program na „Blic“ televiziji. Ništa od toga ne mogu da stavim na „stendbaj“, niti sam osoba koja bilo šta površno radi. Ne kukam, ali jeste teško.

Sada učim da imam odmor, što je jako važno, jer ukoliko bi došlo do prezasićenja i pucanja, onda me nigde ne bi bilo, a to nije poenta. Nedavno sam sebi obećala da ću svakog meseca otići negde, makar na vikend. Počela sam da sebi pravim male turističke ture sa sinom, partnerom, prijateljima.

Svi znamo savet „u svakom danu nađi vreme za sebe“, ali kako ga naći kada se, zbog jutarnjeg programa, ustane u pet ujutru?

- Tih dana na scenu stupa hladan tuš, a cela priprema za odlazak na televiziju traje petnaest minuta. Volim čak da ranije dođem u studio. Imamo veliku sofu, koju ugledaš čim uđeš. Na njoj malo iskuliram, sama sa sobom, a onda dočekam kolege. Kad ne radim, nastojim da obaveze rasporedim od deset-jedanaest. Tada lagano ustanem, malo meditiram, odem u šetnju, spremim doručak ili se izležavam u krevetu. Bik sam u horoskopu, a mi smo poznati po hedonizmu.

Pomenuli ste da još niste osvestili koliko dobro izgledate i da mislite da to nećete uspeti u ovom životu. Kako je to moguće?

- To ni moja terapeutkinja ne može da shvati (smeh). Verujem da sve to ima veze s nekim mojim postavkama iz detinjstva. Esteta sam, volim da vidim lepe ljude, ali kad to kažem, ne mislim na klasičnu, fizičku lepotu. Imam neke kriterijume, koje mi je teško da objasnim, ali pre ću ih prepoznati kod drugih. U poslu sam navikla da mi govore da sam lepa, ali prva misao je – hvala, mada čim ovo radim, ispunjavam neke kriterijume.

Pogledajte svoj Instagram.

- Možda ja sebi nisam „moj tip“ (smeh). No, sigurno je da bi mi svest o tome znatno olakšala život. Previše sam stroga prema sebi, ne samo kad je reč o izgledu. Stalno pomeram sopstvene granice, verovatno da bih – opet sebi – nešto dokazala.

Antonio Anhel / Ata images

 

 

Nedavno ste otkrili da vam je poneko saplitanje davalo vetar u leđa.

- Nije mi se desilo da me drugarica ili prijatelj iznevere. Kad sam to rekla, mislila sam na situacije da sam nekome trn u oku. Eto, došla sam i malo razdrmala influens svet (smeh). Odjednom se postavlja pitanje – šta sad ja tu hoću. Možda je i normalno da moj način poslovanja nervira neke ljude, ali ili ću nešto raditi kako treba ili neću ni počinjati.

Imate li utisak da ste se konačno dokazali, pre svega sebi?

- U nekim segmentima jesam, ali generalno – ne. Mnogo se priča o zoni komfora, a ja očigledno volim da sebe pomeram iz nje, koliko god to nije prijatno, ni mentalno, ni fizički. U stvari, ja se takmičim sama sa sobom. Najdražim ljudima često kažem – meni neprijatelji nisu potrebni, jer sam ja sebi najveći neprijatelj.

 

 

 

Komentari (0)

Loading