Celebrity News

Ko kaže da je s godinama teže smršati? Aleksandra Radović u petoj deceniji za kratko vreme izgubila više od 10 kilograma, a nije gladovala

Ishrana Aleksandre Radović čini čuda i u petoj deceniji

Ko kaže da je s godinama teže smršati? Aleksandra Radović u petoj deceniji za kratko vreme izgubila više od 10 kilograma, a nije gladovala

F.S./ATA Images

Aleksandra Radović uskoro će napuniti 50 godina, a njeni fanovi složiće se da nikada nije bolje izgledala. Tajnu dobrog izgleda ona ne krije, a kada je svojevremeno nabacila višak kilograma, rešila je da smrša uz pravilnu ishranu i povećanu fizičku aktivnost.

Ishrana Aleksandre Radović nije se zasnivala na gladovanju, ali je odricanja bilo. Naime, pevačica je za relativno kratko vreme izgubila deset kilograma, ali se odrekla testa.

Pročitajte: Ćerka Aleksandre Radović i Zeremskog prava lepotica! Zar je već ovako porasla? Pogledajte poslednju fotografiju preslatke Nine (FOTO)

Za doručak Aleksandra jede žitarice i jogurt, dok za ručak priprema piletinu sa zelenim povrćem. Za večeru uživa u različitim salatama, a glavno je da se ishrana Aleksandre Radović zasniva na proteinima i vlaknima.

- Imam balansiranu ishranu, pazim na unos hleba, brašna i testa. Slatkiše volim, ali ih ne jedem stalno, već kada se baš zaželim. Za izgled je malo zaslužna i genetika jer u mojoj porodici svi izgledaju dobro i mlado - otkrila je za Zadovoljna.rs, pa dodala:

 

 

- Svakog jutra idem na trening, to preporučujem svim ženama. Da biste gubili na kilaži, važna je svakodnevna fizička aktivnost. Za sve ove godine to se pokazalo kao dobitna kombinacija u borbi protiv suvišnih kilograma.

- Žene se obično vade da nemaju vremena, ali to ne sme da bude izgovor, rekla je pevačica i dodaje da je ujutru dovoljno 45 minuta brzo hodati na traci.

 

 

Komentari (0)

Loading