Celebrity News

Kuća od istorijskog značaja u vlasništvu Emira Kusturice: Evo šta je reditelj stvorio od luksuzne kamene vile u Herceg Novom (FOTO)

Kuća Emira Kusturice u Crnoj Gori prava oaza luksuza

Kuća od istorijskog značaja u vlasništvu Emira Kusturice: Evo šta je reditelj stvorio od luksuzne kamene vile u Herceg Novom (FOTO)

Antony Jones/Getty Images

Najpoznatiji srpski reditelj, Emir Kusturica, poseduje velelepnu nekretninu u Herceg Novom.

Naime, porodična kuća Emira Kusturice u Crnoj Gori nalazi se neposredno uz obalu mora, a reditelj je rešio da ovu porodičnu nekretninu pretvori u biznis, te je kuću u kamenu adaptirao u mini-hotel i restoran, koji su u njegovom vlasništvu.

Pročitajte: Unuk Emira Kusturice priznao - Krijem prezime, oprezan sam (FOTO)

Kuća Emira Kusturice, nekada železnička stanica, danas je hotel koji se nalazi svega 10 metara od mora, sa nestvarnim pogledom na plažu. 

Zbog obaveza Emir više ne posećuje Boku Kotorsku toliko često, a posao u Crnoj Gori vode ljudi od poverenja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hercegnovi_wildbeauty

 

- Emir je ranije češće dolazio ili smo ga bar češće viđali. Sad ga dugo nismo videli, verovatno dođe na kratko, obiđe sve i vrati se za Beograd - kaže izvor za medije.

- Nedavno je pored starog restorana otvorio još jedan. Lepo je, sve je novo, ali najbitnije je da ima ljudi. Neki dolaze jer je na samom "Skveru“, pruža se lep pogled od restorana ka moru, a neki da bi ga sreli - kaže izvor.

 

 

Komentari (0)

Loading