Celebrity News

Kuhinja Ivana Ivanovića u Hrvatskoj dokaz je da je milione dao za uređenje: Mermer i metro pločice u prvom planu

Dom Ivana Ivanovića u Hrvatskoj opremljen je s puno ukusa

Kuhinja Ivana Ivanovića u Hrvatskoj dokaz je da je milione dao za uređenje: Mermer i metro pločice u prvom planu

Boško Karanović

Dom Ivana Ivanovića u Hrvatskoj postao je deo svojine voditelja pre desetak godina.

Još tada, on se potrudio sve da sredi, ipak po dolasku u život lepe Anje koja mu je podarila drugu ćerku Lolu, stvari su se promenile, prioriteti najviše, pa samim tim i enterijer u primorskom kućerku, za koji je izdvojio pozamašan iznos.

Pročitajte: Staša više ne želi da krije! Ćerka Ivana Ivanovića sreću pronašla kraj mladog producenta, svi čekaju Ivanovu reakciju (FOTO)

Pošto je tada iščekivala rođenje naslednice, Ivanova nevenčana supruga prilikom uređenja potrudila se da na prvo mesto stavi praktičnost.

Svaki komad nameštaja izuzetno je lak za korišćenje, a kuhinja i trepzarija jedna su prostorija kako bi se udobnije obedovalo.

 

 

Dnevni boravak je u blizini a prozori pravi primorski, mali i simpatični.

Dnevnu sobu autor emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem” već je podelio sa pratiocima na Instagramu, deo gde priprema hranu donedavno je ostao tajna.

Prvi put kuhinja Ivana Ivanovića, tačnije snimak iste, dospeo je na njegov Instagram profil, te su se svi mogli uveriti kako u Anjin ukus, tako i u kulinarske sposobnosti voditelja.

Pročitajte: Nikada ne biste pogodili koja žena povezuje Bikovića, Ivana Ivanovića i Kičića - Svaki dan vam je pred očima

Ivan je, naime, snimao pripremu paste sa školjkama.

 

 

Veruje se da je sve domaće namirnice pazario, a nije tajna da je u Rovinju imao od koga da nauči gde, šta da kupi i kako da skuva.

 

 

Veliki broj prijatelja tamo je stekao te ne čudi što tri letnja meseca tamo provodi s porodicom.

Komentari (1)

Loading
Zoka

12:38 19.07.2024

Šta sad ga ne placaju dovoljno pa ide kod Cece na blic.Za kucu ima se može se.