Celebrity News

Ćerka Željka Mitrovića je druga Srpkinja koja boravi u dvorcu: Lepši je čak i od zamka Dragane Mirković

Ćerka Željka Mitrovića živi kao princeza

Ćerka Željka Mitrovića je druga Srpkinja koja boravi u dvorcu: Lepši je čak i od zamka Dragane Mirković

instagram/sixchick

Nije više tajna da je ćerka Željka Mitrovića srećna kraj ukrajinskog milijardera Ilije, sa kojim planira venčanje.

Ispunjenost ona pokazuje objavama na Instagramu.

Pročitajte: U domu Željka Mitrovića slavi se od zore-Unučetu se toliko raduju, buduća mama presrećna (FOTO)

Po tumačenju instagramera u slikama luksuznih hotela, restorana, aviona, skupocenih automobila u kojima Kristina Mitrović odseda i vozi se, očitava se zadovoljstvo.

instagram/sixchick

 

Istini za volju Instagram i realan život često nisu u dosluhu, ipak kod Mitrovićeve mezimice čini se da se ta dva sveta podudaraju.

Mladi biznismen Ilija trudi se da joj ispuni svaku želju, dok je istovremeno tu i otac koji ne dozvoljava da joj bilo šta nedostaje.

Instagram

 

Fanovi komentarišu da ćerka Željka Mitrovića živi kao princeza, a ta verovanja potvrdila su se nedavno kada je ona sa njima podelila u kakvom hotelu je u Sen Tropeu odsela.

Instagram

 

Reč je o dvorcu, za koji se ne zna da li je u tom stilu podignut ili je pak zamak star vekovima u namenu hotela prilagođen.

Pročitajte: Ma koga briga što je on Željko Mitrović? Prvi komšija zagorčao život vlasniku Pinka, ni veze, ni novac mu nisu pomogli - Na kraju se odselio

Kako god bilo, radi se o kompleksu sa prostranim imanjem ograđenim zelenilom, bazenom, terenom, saunom, restoranom i celokupnom sadržajem koji elita tokom odmora voli da koristi.

Instagram

 

Pred svadbeno veselje simpatični Ukrajinac odveo je Kristinu na letovanje iz snova, a priča se da će se svečana prilika obaviti baš u pomenutom hotelu.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading