Celebrity News

Ćerki Ines će se na jesen ostvariti najveća želja: Iskra Brajović presrećna

Iskra Brajović trudna, čeka sina

Ćerki Ines će se na jesen ostvariti najveća želja: Iskra Brajović presrećna

Boško Karanović

Da je Iskra Brajović trudna i da čeka sina saznali smo kada je glumica na Instagramu podelila lepe vesti.

 Zato smo talentovanu glumicu i ćerku Voje Brajovića najpre pitali zašto isprva nije htela da obelodani lepu vest iz privatnog života.

- Ja nisam sujeverna, ali nisam ni neko ko voli da deli svoju intimu javno. Verujem da bih, i bez početnih strepnji, odlučila da se što duže za sve to ne zna jer, prosto, svaka porodica je najsrećnija kada čeka bebu, a onda kada se piše o trudnoći neke osobe koja je javna ličnost, nepravedno se pravi podela kao da je njena radost važnija.

A u stvari, sve mame su heroji - kaže Iskra, koja sa suprugom Sinišom ima osmogodišnju ćerku Ines. Ona nam je otkrila da se sada oseća dobro u trudnoći.

- Dobro, osim što mi ne prija izlazak po vrućini, sve ostalo mi pada dobro. Gledam da predveče šetam, da bar svaki drugi dan vežbam jogu zbog kičme, i da se ne sekiram ni oko čega jer bebe sve osete.

Mučnine su neizostavne prva tri meseca, naravno taj period je sada iza mene. Sa Ines je bilo mnogo teže kada su mučnine u pitanju, a sada sam ta prva tri meseca imala dijagnozu - preteći pobačaj, pa sam morala da primam terapiju i mirujem - otkriva nam Iskra. Mi smo je pitali kako je njena ćerka Ines reagovala na lepe novosti u porodici i raduje li se prinovi.

- Čekamo dečaka, ušla sam u šesti mesec trudnoće. Ona je poželela brata, i eto, na jesen joj se želja pretvara u stvarnost. Ines je odabrala ime za njega. Ne dozvoljava nam da na njenu odluku utičemo i već ga tako zove - kaže nam Iskra. Na pitanje da li je dugo sa Sinišom priželjkivala da podari ćerki društvo ili je lepa vest došla neplanirano, kaže nam:

- Nije došlo neplanirano. Kao što smo Ines svesno planirali, tako smo i za drugu bebu čekali da prođu korona, podstanarski život, da se, što se kaže - "izađe iz pelena" i da napravimo razliku u godinama koja neće dovesti do ljubomore i zavisti starijeg deteta, već da stvarno celog života ostanu najbolji prijatelji.

I Siniša i ja imamo braću sa razlikom od osam godina, i nekako nam se takva razlika učinila kao idealna - kaže Iskra. Ona nam je otkrila da su se njihove porodice mnogo obradovale vesti o bebi, kao i da njen suprug radi od kuće, i da sve s njim zajedno radi, i što se tiče obaveza oko kuće, i oko ćerke Ines, te da je tako i sada. Takođe, Iskra nam otkriva i da nije na trudničkom bolovanju.

- Igram u pozorištu i dalje. Ostale su mi još dve predstave u junu i onda silazim sa scene do, recimo, decembra. Taman ću otići na more i napuniti baterije za novo razdoblje - završava umetnica, ćerka Ljiljane i Voje Brajovića, koja je od najranijeg detinjstva pokazivala sklonost ka poeziji, kojoj se, posle pauze vratila.

Njen veliki talenat je prepoznat, te je za svoje stihove dobila nagradu "Milutin Bojić", na konkursu za mlade pesnike, među 53 pristigla rada. Nagrada je, nakon toga, dopunjena objavljivanjem njene prve zbirke pesama pod nazivom "Osetljivosti".

 

Komentari (0)

Loading