Celebrity News

Zbog ovoga me savetovao da se razvedem: 3 godine od kraja braka na videlo izašlo šta je otac Sanje Marinković mislio o njenom suprugu

Otac Sanje Marinković o njenom mužu mislio je sledeće

Zbog ovoga me savetovao da se razvedem: 3 godine od kraja braka na videlo izašlo šta je otac Sanje Marinković mislio o njenom suprugu

youtube printscreen

Voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima brak sa Aleksandrom Uhrinom, sa kojim je dobila sina Strahinju. 

Kako je svojevremeno govorila, oduvek je verovala u ljubav za ceo život, pa joj je trebalo čak nekoliko godina da donese odluku o razvodu. S druge strane, otac Sanje Marinković, koji je o zetu imao korektno mišljenje, ćerku je savetovao da se uprkos svemu što pre razvede.

Pročitajte: Sanja Marinković prvi put o emotivnom partneru - Ostvario mi se najveći strah, napravio je od mene budalu

- Da sam slušala na vreme roditelje, ja bih se ranije razvela. Mnogo mi je značila podrška porodice. Verovala sam u ljubav za ceo život, sa tom idejom sam se venčala. Danas verujem da u svetu ima mnogo više velikih ljubavi nego velikih brakova. Mislim da je brak prevaziđena institucija. Ovaj brak koji postoji danas mi deluje kao biznis model - dodala je voditeljka "Pinka".

Otac Sanje Marinković u ćerki je prepoznao promenu i uprkos lepom mišljenju o zetu posavetovao je da se ipak razvede:

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Da se moj tata pitao, i da se moj brat pitao, trebalo je i ranije da se razvedem. Nagovarali su me na to jer su pre mene videli da nemam više sjaj u očima. Moj personaliti se promenio. Nije više bilo te harizme, sve je bilo drugačije - istakla je ona jednom prilikom.

- Kasno sam se venčala. Strahinja se rodio, pa sam se tek posle toga udala, sa idejom da to bude za ceo život. Do poslednjeg atoma snage pokušavala sam da moj brak bude priča o kakvoj sam maštala - navodila je Marinkovićeva.

Srđan Bosnić

 

 

Komentari (0)

Loading