Celebrity News

Tri letnje frizure sa kojima je moguće da budete sređeni i na +40 (FOTO)

Frizure za letnje vrućine najbolje su rešenje

Tri letnje frizure sa kojima je moguće da budete sređeni i na +40 (FOTO)

ayo-ogunseinde-unsplash

Tri su frizure za letnje vrućine pogodne, koliko zbog toga što će vam olakšati napornu svakodnevicu na +40, toliko zbog činjenice da su u trendu i da gotovo svakoj dami bez izuzetka odlično stoje, a naposletku ne zahtevaju ni puno truda.

Koliko puta ste poslednjih mesec dana od drugarice ili poslovne saradnice čule da ne zna više šta će sa kosom, da ni sa njom ni bez nje ne izgleda lepo i da je najradije skuplja u punđu, koja ako nije lepo definisana, na vrućini i te kako ume da ostavi pogrešan utisak.

Pročitajte: Lena Kovačević otkriva tajnu svog dobrog izgleda - Ovo nikako ne mogu da prestanem da rim

Ako je vaš odgovor „Često” ili „Svaki dan”, ovo je pravi članak za vas i možda rešenje za vaše probleme.

Frizure za letnje vrućine nikako ne podrazumevaju da kosa mora biti podignuta, naravno to je možda i najpoželjnija varijanta.

shutterstock

 

U tim situacijama savetuje se visoka punđa sa izvučenim pramenovima kod lica, takođe podeljena kosa na sredini pa slepljena i lagano skupljana sve do par santimetara iznad vrata.

Ovaj vid stilizovanja obožava recimo Jelena Đoković i favorizuje ga u svim prilikama.

Ako pak ne volite skupljenu kosu, postoji par frizura koje će vam omogućiti da i na velikim vrućinama izgledate damski i poslovno bez znojenja.

Klasični bob

Kratka kosa, isečena do uva recimo, zahteva minimalno stilizovanje i brigu o njoj. Već nekoliko sezona  klasični bob je popularan, a sve zbog toga što ga možete pustiti prirodno da pada, bez feniranja, uz par svetlijih pramenova. 

nordwood-themes-unsplash

 

Efekat je kao da ste upravo došli s plaže, a spremni za poslovna zaduženja.

Pročitajte: Mina Joksimović nije odolela, napravila promenu u izgledu! Sad je stvarno mamina kopija (FOTO)

Power pixie (Ošišana kosa na dvojku)

Pixie je jedna od najboljih opcija za leto. Svim damama odlično stoji, iako se mnoge ne usuđuju da ga isprobaju. Nina Badrić nedavno se osmelila te su svi primetili da su joj sada oči dodatno došle do izražaja. 

jens-lindner-unsplash

 

Osim toga vrlo je jednostavan za stilizovanje, dovoljno je malo laka i gela stoga nećete imati problem s vlagom, kao ni osećajem da vam kosa prianja na leđa.

Stepenasta kosa

Za one koji ne žele da se odreknu duge kose tokom leta, stepenovanje je najbolje rešenje. Naglasite frizeru da vam kosu stanji što više, te tako nećete imati osećaj težine koji iritira i čini da se znojite čak i u klimatizovanoj prostoriji.  

velizar-ivanov-unsplash

 

Komentari (0)

Loading