Celebrity News

Ivana Mihić ne poštuje pravila za dame +50! Pogledajte samo kako je namazala nokte na nogama (FOTO)

Imidž Ivane Mihić ističe se

Ivana Mihić ne poštuje pravila za dame +50! Pogledajte samo kako je namazala nokte na nogama (FOTO)

screenshotyoutube RTS kulturno-umetnički program

Imidž Ivane Mihić uvek je bio poseban.

Ćerka Vere Čukić još kao vrlo mala isticala se damskim držanjem, kovrdžavom kosom nalik majčinoj, lepotom manekenke, ali najpre neospornim talentom za glumu.

Pročitajte: Ivana Mihić progovorila o venčanju sa dugogodišnjim partnerom - U istom manastiru sahranjen je moj otac (FOTO)

Sa svega 14 godina tumačila je ulogu Vladice u kultnom filmu „Varljivo leto”, gde je rame uz rame sa Mirom Banjac, Slavkom Štimcem i Danilom Batom Stojkovićem izgovorila neke od popularnih duhovitih replika koje se i dan-danas prepričavaju.

Nešto kasnije Ivana je završila fakultet, radila je dosta i kao glumica i producent.

Do pre par godina bila je vrlo angažovana, dok se sada njen odnos sa publikom sveo samo na komunikaciju putem Instagrama.

instagram/ivana mihic

 

Na pomenutoj platformi ćerka pokojnog scenariste Gordana Mihića deli svoje strahove, tuge, traži pomoć za ugrožene, za obnavljanje krova manastira u kojoj je njen otac sahranjen, uporedo objavljuje delove iz svog predivnog vrta u Grockoj, a neretko se u njenim postovima mogu naći samo selfiji, na kojima se jasno vidi da su godine samo broj te da sa 54 izgleda kao da ima trideset.

Svi se pitaju kada će se Mihićka vratiti na scenu i odigrati još jednu kultnu ulogu, nažalost odgovora na to pitanje još uvek nema.

Pročitajte: Proći će vas jeza - Medaljon koji Ivana Mihić ne skida s ogrlice nosi poruku prepunu simbolike (FOTO)

Verovatno glumica smatra to svojom intimom koju ne želi sa publikom da deli, ne slika se za medije, ne daje intervjue, ipak delić nešto drugačije privatnosti koliko danas je podelila sa fanovima.

Objavila je sliku svojih perfektno manikiranih i nalakiranih noktiju, jarkocrvene boje, koje dame njenih godina prosto obožavaju i često nose.

Instagram

 

Modni stručnjaci se slažu da se ova boja slaže uz imidž Ivane Mihić, mišljenja su i da je ona izuzetak te da bi žene starije od 50 godina trebalo da koriste diskretnije nijanse.

Komentari (0)

Loading