Celebrity News

Piale sklonio sa lica dve stvari pa promenio lični opis! Supruga Una ne veruje: Nije se u tog čoveka zaljubila (FOTO)

Izgled Stevana Pialea godinama je isti

Piale sklonio sa lica dve stvari pa promenio lični opis! Supruga Una ne veruje: Nije se u tog čoveka zaljubila (FOTO)

Luka Šarac

Nije glumac dozvoljavao da ga javnost vidi neurednog, naprotiv, držao se ideje da upravo to na koji način održava higijenu najviše govori o njemu, što nije daleko od istine.

Pročitajte: Bravo, ljudino! Stevan Piale spasao život mladiću - Znam samo da ima 20 godina i da nije iz Srbije

Kojim god poslom se bavili, koliko god obaveza imali, koliko god dečice vas vuklo za pantalone, potrebno je odvojiti vreme za sebe.

Stevan je samo jedan od promotera ideje da je srećan čovek, dobar suprug, otac, sin, prijatelj i to niko ne može da porekne.

Instagram

 

S tim u vezi mladog umetnika, koji se proslavio ulogom u seriji „Igra sudbine”, publika uvek može videti doteranog, namirisanog, lepo obučenog i pozitivnog.

Tek povremeno on zarad uloge dozvoli sebi mali iskok iz realnosti, zbog čega je mesecima nosio duže brkove i bradu od predviđenog.

Za tren oka izgled Stevana Pialea od savršenog postao je manje savršen, a budući da je nedavno on sa suprugom Unom i ćerkama Rosom i Katom pobegao na odmor, palo mu je na pamet da izvrši kompletnu transformaciju.

Pročitajte: Ima li razloga za brigu - Glumac Stevan Piale u bolnici, pojavila se prva slika

Pred instagramerima obrijao je na nulu bradu i brkove i likom se vratio u dvadesete godine.

Instagram

 

Retki su oni koji ga mogu prepoznati, a iako je sve navedeno snimila i svemu prisustvovala, veruje se da njegova izabranica, inače prevodilac, ne može da se navikne na njegovu fizičku promenu.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading