Celebrity News

Nije bilo suđeno da uz nju danas stoji Grašo: Danijela Martinović slavi, čestitke stižu

Petar Grašo i Danijela Martinović u ljubavi su bili 24 godine

Nije bilo suđeno da uz nju danas stoji Grašo: Danijela Martinović slavi, čestitke stižu

ATA Images


Petar Grašo i Danijela Martinović ostvarili su dve i po decenije ljubavnog staža, ali brak nikada nije bio njihov izbor. Činilo se da je njihova ljubav toliko jaka da ništa ne može da je uzdrma, ali par se rastao i svako je krenuo svojim putem.

Grašo je u braku sa Hanom, sa kojom već čeka drugo dete, dok je Danijela u vezi sa kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem i ne krije da je pokraj njega pronašla sreću.

- Nakon što smo se upoznali provodili smo puno vremena u razgovoru i polako smo počeli primećivati da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, pa čak i poneke snove.

- Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenario.

Prolazimo puno lepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabeležena - istakla je svojevremeno  za hrvatsku "Gloriju" pevačica, koja je 53 rođendan proslavila u društvu svojih voljenih.

Danijela je istakla da joj je ovo najlepši period života i da zaista uživa u ljubavi.

- Život se ne meri godinama koje imamo, već trenucima koji nam oduzimaju dah! Juče sam proživela mnogo takvih trenutaka, hvala mojim najdražima, vaša ljubav i prijateljstvo su najlepši darovi - poručila je Danijela.

 

Komentari (0)

Loading