Celebrity News

Emini se od nje ledila krv u žilama, a evo kako je majka Mustafe Sandala prihvatila novu snajku

Svekrva Emine Jahović o drugoj snaji

Emini se od nje ledila krv u žilama, a evo kako je majka Mustafe Sandala prihvatila novu snajku

Ata images/antoni ahel/ You tube/screenshot

Emina Jahović nikada nije krila da joj je susret sa Mustafinom majkom još na početku odnosa zadavao muke.

Bivša svekrva Emine Jahović prema njoj je bila rezervisana, i to je za pevačicu bio jedan od izazovnijih delova braka sa Mustafom Sandalom.

Pročitajte: Bivši svekar Emine Jahović nakon svega prvi put u javnosti: Taj čovek je Mustafinu majku ostavio posle godinu dana braka

- Bilo mi je jako teško kad sam sama otišla u Istanbul i ostavila svoju karijeru. Kad se zaljubim, gubim razum i tako sam otišla za Mustafom odmah. Prvo smo bili dečko i devojka, sećam se prvog trenutka kad je trebalo da me upozna sa njegovom majkom. Ušli smo u prostoriju i ona me tako prostrelila pogledom da sam se ukopala u zemlju. Ona je mnogo jaka žena, Mustafa je jedinac, ceo život je njemu podredila.

- Dosta je vremena prošlo dok me je “svarila”, bilo je baš teško jer u početku nisam pričala turski, a ona nije znala engleski. Sada imamo divan odnos, ona je najbolja baka mojim sinovima i sad je i razumem jer ne znam kakva ću ja sutra biti svekrva - ispričala je o bivšoj svekrvi Emina.

Cem Talu

 

Bivša svekrva Emine Jahović, čini se, nije imala problem da prihvati drugu snahu, mladu Turkinju Melis Sutšurup, koja je sa njenim sinom već dve godine u srećnom braku.

Naime, snaha je majci Mustafe Sandala čestitala rođendan zajedničkom fotografijom, na kojoj se vidi koliko je u društvu sina i snahe bivša svekrva Emine Jahović srećna.

Instagram

 

- Draga moja svekrvo, srećan rođendan, kraljice moja - napisala je u opisu fotografije Melis Sandal, Mustafina sadašnja supruga.

Komentari (0)

Loading