Celebrity News

Igra sudbine mu donela slavu i ljubav: Luka Raco je srce poklonio koleginici

Luka Raco je devojku upoznao na poslu

Igra sudbine mu donela slavu i ljubav: Luka Raco je srce poklonio koleginici

Ata Images

Pre više od tri godine počela je da se prikazuje telenovela “Igra subine”, a do sada je snimljeno preko 1.000 epizoda.U međuvremenu su neki glumci otišli, drugi došli, a dva glavna junaka, Luka Raco i Stevan Piale, i dalje su tu.

Jelena Jovanov

 

- Tokom tri i po godine rada na seriji doživeo sam mnogo ličnog i profesionalnog razvoja. Iskustvo je, stvarno, neprocenjivo. Svaka profesija ima svoje izazove, ali ljubav prema glumi i dalje me pokreće i motiviše da dajem svoj maksimum - rekao je nedavno Luka u intervjuu za Novosti.

Pročitajte: Devojka Luke Raca sa drugim čeka dete, a planirali su venčanje: Kakav šok (FOTO)

Kolege sa kojima radi već su mu postali prijatelji, pa nema sumnje da je odlazak na posao za ovog mladog glumca pravo zadovoljstvo.

Osim prijateljstva serija mu je donela i ljubav. Nina Mrđa i Luka Raco partneri su i pred kamerama i u stvarnom životu.

- Nina i ja smo se upoznali kroz rad na seriji i brzo smo shvatili da delimo mnogo zajedničkih interesovanja i vrednosti. Kroz zajednički provedeno vreme na setu prirodno smo se zbližili - ispričao je.

Ata Images

 

I Luka i Nina brižljivo čuvaju svoju intimu, pa se na njihovim profilima na društvenim mrežama ne mogu naći zajedničke fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Mrdja (@nina_mrdja)

 

Koliko je poznato, Luka je ranije bio u vezi sa Vanjom Marković, koja je arhitekta. Iako su svi očekivali venčanje, došlo je do raskida i svako je potražio sreću na drugoj strani. 

 

Komentari (2)

Loading