Celebrity News

Lep čovek u lepom gradu: Ovako letuje Vojin Ćetković

Vojin Ćetković letuje u Crnoj Gori

Lep čovek u lepom gradu: Ovako letuje Vojin Ćetković

Ata Images/Antonio Ahel

Vojin Ćetković jedan je od onih glumaca koji retko daju intervjue, pa se doskoro o njegovom životu “iza kamere” malo toga znalo. No, otkako je počeo da koristi društvene mreže, ponešto i otkrije.

Ata Images

 

Tako smo saznali da umetnik, osim u svom poslu i porodici, uživa u vremenu koje provodi na pecanju, rado se viđa sa prijateljima, a čini se i da voli da putuje.

Iako, kao što je poznato, sa Slobodom Mićalović već 15 godina deli bračni život, Vojin Ćetković retko objavljuje slike supruge, pogotovo ne bliznakinja Mile i Vere.

Pročitajte: Kako se zavoleo omiljeni glumački par - Ljubav Slobode i Vojina bila je suđena

Osim što nam je otkrio da se priprema za ulogu Petra Petrovića Njegoša, na koga uz masku i kostim poprilično liči, Vojin Ćetković je sa pratiocima podelio i isečak sa letovanja.

Reč je o fotografijama nastalim u drevnom crnogorskom gradu Perastu koji, poput većine običnih turista, obilazi sa rancem na leđima i pozirajući kraj zidina starih kuća.

 

 

Vojinova foto-razgednica naišla je na oduševljenje brojnih pratilaca koji su mu uputili brojne komplimente. Pojedini su smatrali da bi najbolji opis posta bio – Lep čovek u lepom gradu.

 

Komentari (0)

Loading