Celebrity News

Venčali su se iz ljubavi, ali sve ima rok trajanja: Još jedan muškarac u Prijovićkinom životu, razvod je neminovan

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - razvod im je suđen

Venčali su se iz ljubavi, ali sve ima rok trajanja: Još jedan muškarac u Prijovićkinom životu, razvod je neminovan

Boško Karanović

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović razvod ne planiraju, a na glasine koje prate njihov brak se ne osvrću. Gde god se pojave jasno pokazuju koliko im je ljubav jaka i stabilna, i koliko su posvećeni jedno drugom, sinu i uspehu.

Ipak, čini se da zvezde ne predviđaju idilu u kakvoj sada žive ovom paru. Naime, astrološkinja Ružica Kralj za „Radio svetski” govorila je o braku Aleksandre i Filipa i predvidela razvod.

Pročitajte: Aleksandra Prijović spremna da testira Filipa - Jednostavan trik koji otkriva da li vas muškarac vara

- Devica i Lav, mislim da će kad-tad doći do kraja tog braka i da će Aleksandra ostaviti Filipa. Oni su se iz ljubavi uzeli, ali ta ljubav ima svoj rok trajanja, a Aleksandra će imati još jednog muškarca u životu - rekla je Ružica pa dodala:

- Nju ta ljubav sa Filipom ne može da zadrži jer je on potpuno drugačiji karakter, zna da bude zahtevan, bez obzira na to što će joj pružiti najveću ljubav na svetu.

M.M./ATAImages

 

- Mučiće Aleksandru kroz godine koje su pred nama taj njihov odnos, pa će onda kad se najmanje bude nadala, doći ta fatalna ljubav. Sudbinski joj stoji da može imati do troje dece, sledeće dete će biti žensko koliko već početkom naredne godine. Taj čovek koji joj stoji u horoskopu biće uspešan i bogat, ali ne iz sfere javnog života.

Da li će Aleksandra Prijović i Filip Živojinović zaista proći kroz razvod, ili će njihova ljubav pobediti sve prepreke, pa čak i one zapisane u zvezdama, ostaje da vidimo.

Komentari (1)

Loading
Realnost

17:21 18.07.2024

Ko se venča iz ljubavi, to traje za života, ovo je bio brak iz svega, samo ne iz ljubavi, više se udala za mamu da pomogne karijeri nego za maminog sina! Sad mama više ne treba, pare su tu pa će naći nekog novog, ali opet su pare presudne pa ni tu neće biti sreće! Najbolje da nađe nekog "seljačinu" kojeg ne zanima njeni imanje da joj napravi dete i učini srećnom, a ako hoće da takva i ostane, neka ga zadrži!!!