Celebrity News

Godine mu dobro stoje: Tijana Dapčević pokazala muža, pa požalila, žene samo komentarišu

Muž Tijane Dapčević posle dužeg vremena uslikan

Godine mu dobro stoje: Tijana Dapčević pokazala muža, pa požalila, žene samo komentarišu

Ata Images

Već dve decenije Milan je muž Tijane Dapčević. Suprugu je upoznao na jednoj košarkaškoj utakmici u Somboru, da bi posle četiri dana viđanja njih dvoje otpočeli zajednički život.

Muž Tijane Dapčević postao je 2001. godine, a idila nije potrajala. Senka na ovaj odnos navukla se par godina kasnije, kada je tadašnji muzički producent uhvaćen u nezgodnoj situaciji sa jednom konobaricom. Iako su mnogi očekivali krah braka, Tijana je ovaj izlet, prema pisanju medija, mužu oprostila, i odlučila da ga više nikad ne spomene.

Pročitajte: Sve sam probala, a smršala tek kad sam ovo uradila - Kako je Tijana Dapčević skinula čak 45 kilograma

Njih dvoje nastavili su da grade svoj odnos, koji je pevačica nazvala dalekim od idealnog, ali punim ljubavi.

Danas su sjajan par, dva bračna druga koji jedno drugo beskrajno podržavaju, a pre svega zajedno kroz život bodre sina Vuka.

Ata Images

 

S vremena na vreme, Tijana, čiji se suprug iz javnosti odavno povukao, pokaže svog Milana, koji je, prema mišljenju mnogih dama, s godinama sve bolji frajer. 

Upravo tako sada se pohvalila fotografijom svog supruga sa plaže. Iako je jasno da su sede prošarale kosu i bradu, Milan Dapčević stvarno dobro izgleda, a zbog čega je najponosnija njegova, još uvek zaljubljena, supruga.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading