Celebrity News

Ćerka Voje Brajovića ocu mnogo toga zamera, a sada otkrila kakav je deda: Fotografija ne laže

Ćerka Voje Brajovića o ocu ima jasno mišljenje

Ćerka Voje Brajovića ocu mnogo toga zamera, a sada otkrila kakav je deda: Fotografija ne laže

Antonio Anhel / Ata images

Odnos kakav danas imaju Iskra i Voja Brajović zahtevao je mnogo zajedničkog rada i truda. Naime, mlada glumica nije krila da nakon razvoda svojih roditelja sa ocem nije imala sjajan odnos.

- Zavidim deci poznatih roditelja koja imaju bolji odnos sa očevima, jer ja ga prosto nemam. Imam legendarnu majku i pre ću reći da sam ćerka legendarne majke, koja me je izvela na put, a ne ćerka legendarnog oca. Sada ću govoriti da sam ja majka legendarne Ines, koja će biti jedna velika faca - rekla je pre nekoliko godina Iskra.

Pročitajte: Trudna ćerka Voje Brajovića! Iskra se pomirila sa mužem, a sada čekaju drugo dete

U međuvremenu, ćerka Voje Brajovića popravila je odnos sa ocem, a uskoro će ga obradovati još jednim unučetom, koje cela porodica nestrpljivo očekuje.

Na svom Instagramu Iskra neretko otkriva da je sa ocem sve bliža, te da je on često gost u njenom porodičnom domu. Sada je trudna glumica pokazala trenutak intime dede i unuke i to da je njen otac Voja sjajan deda, a ćerka Ines još bolja unuka.

Naime, Ines je dedi održala kratku lekciju o modernoj tehnologiji kako bi mu olakšala komunikaciju sa sinom Vukotom, koji je u inostranstvu.

Antonio Anhel / Ata images

 

 

Komentari (0)

Loading