Celebrity News

Bogdana naišla na osudu mama na mrežama: Ovo je omiljeni doručak Krstana i Željka - spreman za 5 minuta, ali ne i najzdraviji

Doručak Krstana i Željka Ražnatovića spreman za 5 minuta

Bogdana naišla na osudu mama na mrežama: Ovo je omiljeni doručak Krstana i Željka - spreman za 5 minuta, ali ne i najzdraviji

Creative Couple Media

Deca Bogdane i Veljka Ražnatovića, Željko, Krstan i Isaija, uživaju u udobnosti porodičnog doma u Titelu, koji su njihovi roditelji opremili potpuno u skladu sa njihovim potrebama.

Bogdana tamo ima pomoć i mame i bake, pa joj je umnogome lakše da o dečacima brine.

Pročitajte: Posle četiri godine braka Veljko prvi put otkrio malo poznate detalje o ženi - Bogdana samo što se nije porodila kad je ovo videla (FOTO)

Doručak Krstana i Željka Ražnatovića prvo je čime se mlada mama bavi nakon buđenja i hranjenja dvomesečne bebice.

Nedavno je Veljko na svojim mrežama objavio fotografiju svojih sinova kako samostalno doručkuju u dvorištu porodične kuće.

ac3isb4ck/instagram

 

Doručak Krstana i Željka Ražnatovića tom prilikom bile su viršle, jelo koje mnogi roditelji izbegavaju da uvrste u ishranu svoje dece.

Iako se tom prilikom Bogdana na mrežama našla na meti kritika mnogih mama, ovakvu odluku o doručku mališana mnogi su povezali s tim da porodica Rodić ima farmu pilića, te se bavi prodajom domaćeg mesa, pa su možda i viršle deo domaće proizvodnje na farmi Rodića.

Komentari (1)

Loading
Dragana N

14:01 15.07.2024

Nisu sve viršle iste. Možda ove oni prave od cistog pilećeg mesa? Šta se odmah palite!