Celebrity News

Samo što je izašla iz medijske ilegale, Atina Tošić žestoko zaratila sa sestrom: Ovakav modni duel do sada niste videli (FOTO)

Modni okršaj Atine i Nike Tošić

Samo što je izašla iz medijske ilegale, Atina Tošić žestoko zaratila sa sestrom: Ovakav modni duel do sada niste videli (FOTO)

Foto: Miloš Miletić

Modni okršaj Atine i Nike Tošić...

Ćerke Jelene Karleuše, Atina i Nika Tošić, trenutno uživaju na letnjem raspustu. I dok Nika sa svojim pratiocima deli sve detalje odmora, Atina je već neko vreme potpuno odsutna sa društvenih mreža.

Pročitajte: Život Nike Tošić nije jednostavan - Roditelji su krivi za sve (FOTO)

Ipak, sada je došao trenutak da se napravi presedan, te se starija naslednica Jelene i Duška fotografisala za društvene mreže, a povodom rođendana svoje bake Danijele, koji su porodično proslavili u Atini.

Modni okršaj Atine i Nike Tošić za tu priliku, čini se, bio je vatreniji nego ikada. Iako su sestre potpuno različite, ovoga puta za večeru su odabrale slične kombinacije.

Instagram

 

Nika se pojavila u lepršavoj beloj, korsetiranoj haljini sa žutim cvetićima, blago uvijene kose i sa vrlo malo šminke na licu.

Atina je, s druge strane, odabrala komplet od pamučne čipke, koji veoma podseća na belu haljinicu iako je reč o majici i suknji. Takođe je blago uvila kosu, dok je na licu imala nešto primetniji make-up look.

Čini se da je modni okršaj Atine i Nike Tošić sada česta pojava u porodičnom domu, s obzirom na to da je Nika potpuno promenila stil i postala prava ženstvena princeza, što je Atina oduvek bila, te im se danas stilovi podudaraju više nego ikad.

 

Komentari (0)

Loading