Celebrity News

Modna kreatorka u kupaćem: Verica Rakočević pokazala zanosno telo u osmoj deceniji (FOTO)

Verica Rakočević u kupaćem kostimu

Modna kreatorka u kupaćem: Verica Rakočević pokazala zanosno telo u osmoj deceniji (FOTO)

Mirko Tabašević

Modna kreatorka Verica Rakočević lagnim korakom ide ka osamdesetoj godini, a izgledom kao da je ostala zaleđena u pedesetim.

Naime, Verica Rakočević u kupaćem kostimu pozirala je na odmoru i svojim izgledom napravila pometnju na mrežama.

Pročitajte: Nakon 11 godina braka Verica Rakočević pristaje na razvod, na Veljku je da odluči

Zategnute, izvajane noge, ni gram viška na stomaku i lice sa vrlo malo bora, bez šminke, ostavili su njene pratioce bez daha.

Verica Rakočević u kupaćem kostimu pokazala je liniju na kojoj bi mogle da joj pozavide mnogo mlađe žene, a mnogi se pitaju u čemu je tajna njene mladolikosti.

Instagram

 

Nedavno je Verica progovorila i o tajni svog besprekornog izgleda:

- Bogu hvala da imamo mogućnost da ostarimo. Normalno je da godine nose mnogo toga što nam se ne sviđa( bore, pege, proređena kosa,opuštena koža i mišići) i tu su žene anatemisane dok muškarcima to kao ide u korist. Negovana žena koja voli sebe, vodi računa o svom psihičkom i fizičkom zdravlju može u svim godinama da uživa i bude privlačna - rekla je i otkrila kako ona radi na sebi:

Dejan Milićević

 

- Sve što ženi (mislim na žene, a ne na mlade devojke) može da poveća samopouzdanje, da bude zadovoljna i srećna podržavam. Radim na svom fizičkom i duhovnom nivou. Protivnik sam svakog preterivanja koje menja moje biće, a vrlo sam disciplinovana u korišćenju lasera, raznih tretmana koji mi vraćaju svežinu koži. Tu je moja draga drugarica Jana koja već 20 godina vodi brigu o mom licu i telu. Srećna sam što u ovim godinama moja kosa ima kvalitet i gustinu kao da je 30 godina mlađa.

 

Komentari (1)

Loading
Glirija

12:49 14.07.2024

Divim se njenoj energiji i zdravlju a za lep izgled je danas lako.