Celebrity News

Ćerka Suzane i Saše Popovića spakovala kofere i napustila vilu na Bežaniji, majka ostala slomljena

Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović donela odluku, majka nemoćna i poražena

Ćerka Suzane i Saše Popovića spakovala kofere i napustila vilu na Bežaniji, majka ostala slomljena

Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović rešio je da obezbedi decu, te je Suzaninom sinu, ali i njihovoj ćerki Aleksandri poklonio po stan u novoj zgradi na Bežanijskoj kosi, čiji je on investitor, piše Star.

Uz stanove, koje im je potpuno opremio, ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović, kao i njen brat Danijel, od Saše su dobili po lokal u istoj zgradi i garažno mesto.

Pročitajte: Posle napuštena dva fakulteta, diploma je ipak stigla! Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović obradovala roditelje

Ovaj gest Saše Popovića oduševio je decu, ali Suzana nije bila spremna da je tako brzo napuste i osamostale se. Naime, nakon što se Danijel sa suprugom preselio u svoj stan, porodični dom napustila je i Aleksandra, rešena da postane potpuno samostalna.

- Suzana je ta koja je insistirala da deca imaju krov nad glavom i kada joj je Saša rekao da je kupio plac i da će da gradi zgradu, ona je rekla kako će taman sinu i ćerki tu da obezbedi stan i lokal. Tako je i urađeno. 

Instagram

 

- Danijel se odvojio od Saše i Suzane pre nekoliko godina kada je počeo da živi sa sadašnjom suprugom, ali je Aleksandra uvek bila u kući sa mamom i tatom. Sada ona želi svoj život i rešila je da i ona ode od kuće i da živi sama u stanu. Suzani je to mnogo teško palo, iako svaki dan Aleksandra dolazi u porodičnu kuću, njoj sama pomisao da njeno dete ne živi sa njom pravi pakao u glavi.

- Klasična je mama koja joj stalno šalje kuvano, zivka je da vidi šta radi i kako je. Suzana je dosta posvećena porodici i sada kada su samo ona i Saša u porodičnoj kući to joj baš teško pada. Saša brine za njeno zdravlje jer se ona za svaku sitnicu sekira - kaže izvor blizak porodici.

Komentari (0)

Loading