Celebrity News

Tri tajne Maje Nikolić za lepo lice tokom leta (FOTO)

Nega Maje Nikolić redovna je

Tri tajne Maje Nikolić za lepo lice tokom leta (FOTO)

instagram/ majanikolicmaja

Unutrašnja i spoljašnja nega Maje Nikolić već godinama daju neverovatne rezulate.

Nije tajna da voditeljka radi na sebi, kada god primeti problem, bio on fizičke ili psihološke prirode, potrudi se da ga reši, u čemu ima podršku svog supruga, biznismena Aleksanda Nikolića.

Pročitajte: Ovo je brat Maje Nikolić - Živi u Beču i uživa u ljubavi sa slavnom Hrvaticom

Ljubav koju Maja oseća prvenstveno prema svojoj deci Tiji, Tei i Darku, ljubav prema muž, prijateljima a potom i poslu daju joj neverovatnu energiju i želju da uprkos nagomilanim obavezama na dnevnom rasporedu ona ne zaboravi na masaže, kremice, a leti zaštitni faktor.

Zahvaljujući tome jedna je od retkih koja u šestoj deceniji izgleda kao da joj je dvadeset godina.

Veliki je broj ljudi koji Maju prati na Instagramu, a pitanja koja joj naradije fanovi postavljaju jeste koja je to tajna njene nege, šta čini da blista i bez šminke, i leti i zimi.

ata images/amir hamdzagic

 

Danas se po ko zna koji put ovo isto pitanje pojavilo u voditeljkinom inboksu, na šta je kratko odgovorila i to da je tajna njenog dobrog izgleda redovna nega, šešir i SPF.

Možemo samo da pretpostavimo šta sve podrazumeva pomenuta redovna nega Maje Nikolić i koliko koštaju svi ti beauty tretmani na koje odlazi.

Sa nekim tretmanima je redovna, za neke se ispostavilo da joj ne prijaju, ono što je konstanta je da ona nikada ne odlazi u krevet sa šminkom, dok istovremeno smatra da je hidratacija i zaštita najvažnija stvar.

Pročitajte: Maja Nikolić spomenula muža, pa otkrila da joj je potrebna nova energija - Ovo je period preispitivanja

Pored svih kremica i preparata za regiju oko nosa i očiju, ona voli da u svom neseseru ima kremu koja obogaćuje kožu svim neophodnim vitaminima i štiti od UV zraka koji doprinose starenju i stvaraju sitne a potom i dublje bore.

Instagram

 

 

Zbog svega navedenog Majino lice, uprkos svakodnevnom tretiranju jakom šminkom, čisto je, mekano i blistavo, a ovaj trik ona preporučuje svima, dok leti savetuje pored nege obavezno da je lice zaštićeno od sunca i šeširom.

Komentari (0)

Loading