Celebrity News

Nišlijka radila kao hostesa, zavela milionera u Kazahstanu i poručuje - Nedostaje mi period kada je jedini problem u životu bio..

Influenserka Milica Polskaja živi u raskoši kakva teško može i da se zamisli

Nišlijka radila kao hostesa, zavela milionera u Kazahstanu i poručuje - Nedostaje mi period kada je jedini problem u životu bio..

Instagram/ Milica Polskaja

Influenserka Milica Polskaja  poreklom iz Niša verovatno nije ni sanjala koliko će glamurozan život imati.

Udala se za milionera iz Kazahstana, kojem je rodila četvoro dece, ali lica muža i naslednika nikada ne objavljuje na svom Instagram profilu.

Pročitajte: Pre Rusa Sandra Meljničenko volela je srpskog milionera o čijem razvodu je brujao region - Ovo je njihova jedina zajednička slika

Fatalna Srpkinja redovno na Instagramu pokazuje luksuz u kome uživa svakog dana, a često nailazi i na uvrede i provokacije.

To je istina ne dotiče previše pa odgovara u svom stilu.

 Ona živi u ogromnoj vili o kojoj je svojevremeno pričala na Tiktoku.

- Na jednom spratu imamo oko 15 soba, 4 kupatila, garderober, ne znam da li se to računa - rekla je Milica u svom lajvu pa odgovorila na pitanje da li ima lift u kući.

- Lift treba da stigne, imamo sve napravljeno, ali još treba da stigne. Sređujemo bazen, imamo ih dva, unutrašnji i spoljašnji. Za mesec dana trebalo bi da krenemo sa bazenom, ogromna je kuća, nikada ne može da se zaustavi posao.

Instagram/ Milica Polskaja

 

 

Sada je na Instagramu objavila video na kom zavodljivo pozira na stolu.

- Nedostaje mi period kada je jedini problem u životu bio da se otreznim ispred vrata kuće za 1 minutu - napisala je.

Inače, Milica je iz Niša otišla u Dubai, gde je radila kao hostesa i model. U Emirate je otišla s bivšim dečkom kada je bila treća godina Pravnog fakulteta.

 

Komentari (0)

Loading