Celebrity News

Pre rođenja trećeg deteta Tamara i Benčina zamenili stan većim: Ovde će maleni Boris spavati (FOTO)

Novi dom Tamare Dragičević i Petra Benčine ima terasu sa koje se pruža predivan pogled na grad

Pre rođenja trećeg deteta Tamara i Benčina zamenili stan većim: Ovde će maleni Boris spavati (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Novi dom Tamare Dragičević i Petra Benčine prvi put pred očima instagramera.

Slike raskošnog kutka glumačkog para osvanule su jutros na društvenim mrežama, a zatim su se brzinom svetlosti proširile medijima.

Pročitatje: Prva slika tek rođenog sina Tamare i Benčine nešto je najlepše što ćete danas videti - Boris je već ukrao srce starije sestre

Na osnovu jednog osvrta na prostrani dnevni boravak, terasu i zanosni pogled na krovove Beograda zaključuje se da je novi dom Tamare Dragičević i Petra Benčine san svake petočlane porodice.

 

 

Očigledno je da su se poznati supružnici za promenu odlučili pošto je Tamara ostala po treći put u blagoslovenom stanju.

Ranije su živeli u komfornoj nekretnini na Vračaru, koja je u okviru dnevne sobe imala tek bele velike prozore, a verovalo se da je i bila na nižim spratovima.

 

 

Fotografiju stana podelio je Petar koji nije ni slutio da će to izazvati toliku pažnju javnosti.

Pročitajte: Nisam ga na ulici zamolila da mi napravi dete! Tamara Dragičević pred treći porođaj otkrila da li joj Petar pomaže oko dece

On je, naime, želeo da se pohvali svojim novim naslednikom Borisom, kog je juče doveo kući i predstavio ga ćerki Staši i sinu Lazaru.

 

 

Strašno pojačanje su dobili Petrovi i Tamaraini naslednici, koji sada imaju dodatan prostor za igru, a veruje se i svako svoju sobu.

Komentari (0)

Loading