Celebrity News

Nakon 11 godina braka Verica Rakočević pristaje na razvod, na Veljku je da odluči

Verica Rakočević o mužu često govori

Nakon 11 godina braka Verica Rakočević pristaje na razvod, na Veljku je da odluči

Dejan Milićević

Nakon što se udala za 35 godina mlađeg kompozitora Verica Rakočević o mužu često od novinara dobija pitanja.

Tri od mnogih su šta ju je to sa mladim muzičarem Veljkom Kuzmančevićem spojilo, s obzirom na veliku razliku u godinama, koje su im teme za razgovor, a naposletku i kako bi reagovala da je suprug jednoga dana ostavi jer želi decu i porodicu.

Pročitajte: Verica Rakočević se razvela! Sudsko poravnanje ju je potpuno slomilo, ostala je bez imovine

Budući da su već na samom početku braka Verica i Veljko na tu temu ozbiljno porazovarali, ona je i prvi i svaki sledeći put imala spreman odgovor za domaću javnost.

– Mi smo u braku u kome je potomstvo nemoguće. Veljkov izbor je trenutno takav i bez obzira na to što misli da je to zauvek tako, ne znači da se jednog dana neće promeniti. Ako to bude za mog života, nećemo biti muž i žena, ali bićemo svakako najbolji prijatelji - rekla je davno dizajnerka koja ni nakon 11 godina svoje mišljenje nije promenila.

Na njenu radost nije ni kompozitor.

Dejan Milićević

 

– Na našu sreću, trenutno živimo jako srećan život. Koliko će on trajati samo Bog zna, jer on nas je u svoj njegovoj nespojivosti spojio. Moj muž ne želi decu i poštovaću njegovu odluku. Više puta je rekao da ne razume ljude kojima su deca najvažnija na svetu - zaključila je svojevremeno za “Informer”.

Iz priloženog se vidi da je Verica spremna na svaki scenario u životu pa i razvod, dok se Veljko ne oglašava na tu temu.

Pročitatje:Verica Rakočević o mužu, iznenadila radosnim vestima

Kao i svi umetnici on živi za tren, za momenat, Vericu obožava, lepo mu je sa njom, te stoga ne mari za budućnost.

Dejan Milićević

 

Na kraju krajeva i zašto bi kada ima tek 41 godinu, život je pred njim pa i mogućnost da jednoga dana zaista i zasnuje porodicu.

 

 

 

Komentari (2)

Loading