Celebrity News

Kuća Žike Todorovića u Crnoj Gori je san snova: Deli je sa sestrom Danom koja medije izbegava (FOTO)

Dom Žike Todorovića na moru njegova je oaza mira

Kuća Žike Todorovića u Crnoj Gori je san snova: Deli je sa sestrom Danom koja medije izbegava (FOTO)

Instagram @srdjan.zika.todorovic

Dom Žike Todorovića na moru deo je nasledstva koje je njegov otac, glumac Bora Torodović, ostavio iza sebe.

Kuća u malom mestu u Crnoj Gori kupljena je davno, još dok su Srđan i njegova sestra Dana bili deca, a ako se uzme u obzir to da je leto uglavnom označavalo kraj glumačke sezone, ne čudi što su svi porodično godinama tamo boravili od juna do septembra.

Pročitajte - Dani sreće! Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja Ane i Žike Todorovića: Venčanica je skromna, a mladoženjin stajling će vas šokirati

Žika ne krije da kutak sagrađen od starog kamena, smešten u Bigovu, ima posebno mesto u njegovom srcu.

Nakon očeve smrti on je nastavio da odlazi dole, tamo ima puno prijatelja, a neretko njega i suprugu Anu posećuju prijatelji iz Beograda.

 

 

Kamene plaže bude sećanja kod glumca, često na svom Instagram profilu on objavljuje kadrove iz davnih dana dok još nije bio oženjen, dok u poslednje vreme sve češće ima slika iz novijeg doba.

 

 

Na pomenutim fotografijma može se primetiti da je reč o predivnom, za turiste nedovoljno istraženom mestu, gde meštani pa i posetioci mogu da uživaju u miru.

Pročitajte - Stigle i fotke kao dokaz: OVA poznata voditeljka PRIZNALA TAJNU VEZU sa Žikom Todorovićem, srce njegove supruge ZAUVEK SLOMLJENO

Kafići i restorani prava su retkost i drži ih uglavnom neko od Žikinih prijatelja, te se on gde god da pođe oseća kao kod kuće, kao da je u Beogradu.

 

 

Dom Žike Todorovića u srpskoj prestonici pre par godina, nažalost, zavijen je u crno.

Jedinac glumca preminuo je u snu, iznenada, a koliko god to bolno bilo, on je zbog sebe i supruge smogao snage da nastavi dalje.

 

 

Utehu je pronašao u radu, ali i vikendici u Bigovu koja čuva najlepše uspomene na detinjstvo i oca Boru.

Komentari (0)

Loading