Celebrity News

Požar progutao Brenino i Bobino bogatstvo! Oglasio se bivši teniser: Sve je nestalo preko noći

Boba i Brena požar nisu mogli ni da naslute

Požar progutao Brenino i Bobino bogatstvo! Oglasio se bivši teniser: Sve je nestalo preko noći

Antonio Anhel/Ata Images

Boba i Brena požar koji im je uništio sve nikada neće zaboraviti.

Iako pevačica o ovom pehu nikada nije za javnost govorila, ne sme se zanemariti činjenica da se on dogodio i da je nju i njenog supruga, kao i njihovog poslovog partnera, tada muzičara Sašu Popovića, potpuno finansijski onesposobio.

Pročitatje: Kućna pomoćnica Živojinovića se poverila prijateljima - Svi kažu Brena zvezda, a ona se ovako ponaša

Elem, Sale, Brena i Boba požar su doživeli par meseci po osnivanju kompanije „Grand”.

Sve se zapalilo i izgorelo, te su ostali bez prihoda i gotovo na ulici. Na svu sreću, bivši teniser nije odustao od svojih ideala te je pronašao novac i krenuo ispočetka.

Instagram

 

O nesreći koja ih je zadesila govorio je u emisiji „Ko sam tebi, šta sam sebi” na K1 televiziji, čime je uspeo da širu javnost šokira.

Niko nije znao šta se događalo iza Bobinih i Breninih zatvorenih vrata, kakva muka ih je snašla.

Njegova priča možda je najbolji primer da odustajanje nije uvek najbolje rešenje.

- Osnovao sam „Grand” produkciju za dve nedelje, ali sam tada već imao bazu sa novcem koji sam zaradio - krenuo je sa izlaganjem Boba, pa dodao:

Privatna Arhiva

 

- Nakon par meseci izgoreo nam je studio, sve sto smo uložili preko noći je nestalo. I onda je došao kod mene Saša Popović i pitao me šta sad da radimo, a ja sam mu rekao napravićemo još bolji i veći, što se i dogodilo.

- Ali moraš da veruješ i da imaš intuiciju, ako radiš, probaj da radiš najbolje što znaš ili ga nemoj raditi. Moram da odam priznanje Saši, on je napravio medijski sjajnu stvar - objasnio je Živojinović, koji ne krije da se ništa od pomenutog, kada je reč o uspehu i počinjanju od nule, ne bi dogodilo da nije imao podršku u Breni.

Pročitajte: Bivša tašta Bobe Živojinovića prvi put u javnosti - Ima šta da kaže o svom bivšem zetu i njihovom komplikovanom odnosu (FOTO)

- Žena je glava kuće i to Brena zna. Uživamo, volimo se, poštujemo se. Otkako se desilo ovo sa koronom, mi bukvalno provodimo 24 časa zajedno.

Youtube/Lepa Brena

 

- Naš odnos je postao još jači. U braku mora da postoji poštovanje i kompromis - zaključio je bivši teniser.

On ne daje često intervjue, ali kada to učini, zemlja se trese.

Komentari (0)

Loading