Celebrity News

Svi pričaju o Isidori, a znate li sa kim je u braku Sergejev brat: Mislila je da se nikada neće udati, a pitanje o deci smatra intimnim

Supruga Baneta Trifunovića je ona

Svi pričaju o Isidori, a znate li sa kim je u braku Sergejev brat: Mislila je da se nikada neće udati, a pitanje o deci smatra intimnim

Antonio Ahel/ATA Images

Supruga Baneta Trifunovića je ona

Sergej Trifunović i njegova izabranica Isidora poslednjih meseci česta su tema medija. Štaviše, čini se da je pažnja udvostručena od trenutka kada su se pre skoro dva meseca zavetovali na večnu ljubav. Ipak, Sergejev brat Branislav Trifunović, iako mlađi šest godina, prvi je stao na ludi kamen.

F.S./ATAImages

 

Iako se nikada nije eksponirao poput Sergeja, nije tajna da je Bane pre ženidbe imao nekoliko dugogodišnjih romansi. A onda je upoznao ženu svog života.

Pročitajte: Verujete li da ovde žive umetnici? Jedan pogled na dnevni boravak Tihane Lazović i Branislava Trifunovića ostaviće vas u šoku (FOTO)

Branislav Trifunović i Tihana Lazović sreli su se u jednom beogradskom kafiću, sasvim slučajno, i vrlo brzo shvatili da druženje može da preraste u nešto više.

Venčali su se pre dve godine na jednom vojvođanskom salašu, a na njihovoj svadbi bile su brojne poznate zvanice, od Severine do Anđelke Prpić.

- U dvadesetima nisam znala gde mi je glava, gde noge, a kamoli hoću li se udati ili neću. Naprotiv, bila sam uverena da se nikada neću udati i da je to sulud koncept – rekla je jednom prilikom Tihana, koja je rodom sa Hrvatskog primorja.

F.S./ATAImages

 

Glumačko-bračni par živi na relaciji Beograd–Zagreb, a na pitanje o proširenju porodice Tihana odgovara:

- Mislim da ne postoji žena koja ne oseća taj pritisak. Ja sam udata, pa ljudi očekuju da dolazi dete. Uvek nekako morate imati dobar razlog zašto nemate dete. To je intimna stvar, to se tiče samo mene.

Privatna Arhiva

 

- Neke stvari su se promenile u odnosu na period od pre deset ili dvadeset godina, ali još uvek smo patrijarhalno društvo – smatra lepa glumica.