Celebrity News

Vesni Zmijanac pozlilo, pa otkazala koncert: Ništa nije okej, ali...

Zdravlje Vesne Zmijanac ponovo narušeno

Vesni Zmijanac pozlilo, pa otkazala koncert: Ništa nije okej, ali...

M.M./ATAImages

Zdravlje Vesne Zmijanac ponovo narušeno 

Vest da je koncert Vesne Zmijanac koji je zakazan za 5. jul otkazan zabrinula je brojne obožavaoce folk zvezde.

ATA Images

 

- Koncert Vesne Zmijanac, koji je planiran za petak, 5. jul, u Bačkoj Palanci, otkazuje se zbog iznenadnog pogoršanja zdravstvenog stanja pevačice - navodi se u zvaničnom saopštenju.

Pročitajte: Vesna Zmijanac posle operacije smršala 20 kilograma! Šokiraćete se kad vidite kako sada izgleda, sve spada sa nje (FOTO)

Razlog više za brigu krije se u činjenici da je Vesnino zdravlje narušeno već duže vreme, a nedavno su joj ugrađena dva bajpasa i stent.

- Nisam u bolnici, ali bih mogla da budem. Nastup je otkazan jer mi je visok pritisak. Sada je sve okej. Mislim, nije ništa okej, ali... Moram malo da mirujem - rekla je Vesna Zmijanac u izjavi za "Informer".

- Ja, inače, jul i avgust ne radim. Sada sam imala zakazan taj koncert, ali to ne može tako. Moram da se odmaram, ne mogu po ovoj vrućini da funkcionišem, nije mi dobro.

Ata Images

 

Posle operacije više nije isto - priznaje Vesna, koja je u januaru napunila 67 godina.

Pročitajte: Onom koji me je zvao Veco - Ovako su se voleli Vesna Zmijanac i moćnik kome je bila poslednja velika ljubav

Legendarna pevačica prošlog marta imala je operaciju na otvorenom srcu, a lekari su joj tom prilikom rekli da je intervencija urađena u poslednjem trenutku.

Iako joj je tada preporučeno mirovanje, Vesna Zmijanac je jasno stavila do znanja da to nije opcija.

- Ne znam ništa drugo da radim, znam da pevam i da kuvam. Šta da radim po ceo dan. Osim toga, ne mogu bez pevanja, ne mogu bez naroda, pola veka je tako i ne mogu ja sad, zato što mi je neko malo tu “džarao”, da menjam svoj život. Pevanje me je uvek lečilo.

Komentari (0)

Loading