Celebrity News

O njenom razvodu brujao je Beograd - ima 44 godine i ovako izgleda u bikiniju

Manekenka Bojana Rajić je dokaz da je žena kao vino, s godinama sve bolja. I dalje nosi bikini i bezobrazno je zgodna.

O njenom razvodu brujao je Beograd - ima 44 godine i ovako izgleda u bikiniju

instagram printscreen @bojanarajic

Modelingom i dizajniranjem odeće manekenka Bojana Rajić bavila se do 2009. godine kada se udala prvi put. Dve godine kasnije rodila je Lava.

Pročitajte: WOW! Bojana Rajić pokazala asesoar vredan čitavo bogatstvo, a da li biste ga vi nosili?

Ljubav i brak sa srpskim fudbalerom Vladimirom Stojkovićem ispratila je čitava nacija, očekujući mnogo više od onog što se na kraju dogodilo.

Nakon glasina i skandala, koji su 2013. godine pratili razvod lepog, mladog i uspešnog para, Bojana se povukla iz javnog života.

Glavni razlog Bojaninog povlačenja iz javnog života bila su nagađanja da je nastavila otpočetu aferu sa tadašnjim porodičnim prijateljem Branislavom Đurđevićem, koja je i bila razlog razvoda od Stojkovića.

Pročitajte: Pričali da ga vara sa kućnim prijateljem, a ona mu prepisala vilu na Dedinju


Manekenka se s vremenom sve više okretala porodičnom i zdravom životu. S vremena na vreme sa pratiocima podeli koju intrigantnu fotografiju, na osnovu koje se jasno može zaključiti da je bivša manekenka i dalje u top formi.

instagram printscreen @bojanarajic

 

Vitka i atraktivna – Bojana Rajić, žena koja na prvi pogled ukrade pažnju. Kako muškaraca, tako i žena.

Srpska manekenka Bojana Rajić udala se za Branislava na intimnoj ceremoniji priređenoj u dnevnoj sobi mladoženjine porodične kuće. Zatim je Bojana, 2015. godine, po drugi put postala majka kada je na svet donela Vukašina. Branislav svog naslednika uopšte ne odvaja od Lava, Bojaninog sina iz prvog braka. 

Mirko Tabašević

 

 

Komentari (0)

Loading