Celebrity News

Milan Marić ne mari za finansijske probleme, kupuje skupe bukete: Mia Bjelogrlić je prava srećnica (FOTO)

Milan Marić i Mia Bjelogrlić ostali su enigma za medije

Milan Marić ne mari za finansijske probleme, kupuje skupe bukete: Mia Bjelogrlić je prava srećnica (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Kada se doznalo da su Milan Marić i Mia Bjelogrlić u vezi, prvo što je zaintrigiralo širu javnost jeste kako je na saznanje o romansi odreagovao otac mlade novinarke Dragan Bjelogrlić.

Budući da od Milana i Mie na tu temu nije bilo potvrde, i sam Bjela je odlučio da ne odgovara na pitanja o ćerkinom emotivnom životu.

Pročitajte: Milan Marić objavio sliku s ocem - On ima jednu fantastičnu veštinu

Sve je ostalo na nagađanjima i spekulacijama, zbog čega javnost nije u potpunosti sigurna jesu li Milan Marić i Mia Bjelogrlić ikada zaista i bili zajedno ili je reč tek o novinarskoj mašti.

Uprkos tome što kod pojedinaca postoji negodovanje i neverica, prava istina je da su se glumac i novinarka zaista dopali jedno drugome tokom snimanja filma "Toma", kada su i otpočeli romansu.

Antonio Anhel / Ata images

 

Ono što je do dana-današnjeg ostalo deo spekulacija je šta se posle dogodilo.

Koliko su dugo ostali zajedno, da li se još uvek vole, pitanja su na koja ni mediji, ni javnost nemaju odgovor.

Ono što se da zaključiti po njihovom ponašanju jeste da su srećni, da osmeh ne skidaju sa lica, što je, veruje se, posledica pomenutog ljubavnog odnosa.

Pročitajte: Šta će reći Mia - Milan Marić uživa u zagrljaju druge devojke, svi je znate

Predivan buket u rukama svedoči tome da Milan kraj sebe ima osobu koja vredi njegove pažnje, ali ne samo toga, već da je vredna i odricanja.

Instagram

 

Naime, on se nedavno požalio patiocima da mu se motor pokvario, što ga nije sprečilo da predivno cveće dostavi na pravu adresu.

Unajmio je taksi, a svi se nadamo da se zaputio kod Mie

 

 

Komentari (1)

Loading
Real

16:41 05.07.2024

Pa mogla je Mia da nađe mnogo boljeg partnera( ljubav) od ovog orangutana. Uopšte nisu par ona je mnogo lepša i intelektualno jača. Bilo bi dobro da to na vreme shvati. Ovaj joj je previše ruralan i primitivnog izgleda. Valjda će to uvideti ili će joj neko skrenuti pažnju. Srećno !